Маданска заряза Венелин Петков! Ето защо

0

Николета Маданска и Венелин Петков са родители на две невръстни момченца, но дори и децата им не успяха да ги сплотят като двойка. Запознати издават, че журналистите са се разделили скоро след раждането на малкия им син Михаил. Спортната водеща не говори публично за личния си живот, но пред приятелки изтъкнала, че причина за разлъката е тежкият характер на Венелин.

Петков бе отстранен от поста директор на БиТи Ви новините в края на 2020 г. Оттогава станал още по-сприхав и Маданска все по-трудно го издържала. Той не участвал активно и в грижите за синовете си. Николета едва се оправяла с две породени деца на възраст под 2 години. След появата на бебето Михаил тя изпаднала в следродилна депресия, а Венелин не й оказвал нужната подкрепа. Изморена от непрекъснатите претенции на мъжа си, блондинката взела решението да си събере багажа и да се изнесе при родителите си в Лозен, пише „Уикенд“.

Докато работеше в БиТи Ви, Петков бе известен сред колегите си с ужасния си характер. Той неведнъж си позволявал да обижда и унижава публично подчинените си,а крясъците му били ежедневие. След служебните оперативки по-чувствителните репортери си тръгвали със сълзи в очите, а някои от младите стажанти даже получавали паник атаки от стрес. В нюзрума на медията благославят деня, в който Венелин си е тръгнал, защото с новия шеф Антон Хекимян работата била песен.

За съжаление, Петков започнал да изкарва яда от професионалния си провал върху Николета. Финансовото му положение също се усложнило. От година и половина бившият директор на БиТи Ви новините е учител на деца от първи до пети клас в столично частно училище, а заплатата му не е кой знае колко висока. Той преподава „Глобални перспективи” изцяло на английски език.
Малцина знаят, че Венелин всъщност е започнал кариерата си като учител. Той има магистърска степен по специалност „Английска филология” от Софийския университет. Бил е преподавател в основни училища и гимназии, а сега е решил да се върне към тази професия.

Журналитиката е втората му специалност – завършил е „Телевизионна и радиожурналистика” в САЩ. Там е работил като асистент и е водил занаятия на първокурсници на тема „Основни на американската журналистика”. След уволнението му от БиТи Ви, Петков имал планове да се върне в Америка, но те така и не се осъществили.

Заплатата на Венелин в частното школо изощо не покривала разходите, които можел да си позволи като шеф на БиТи Ви новините. Това допълнително влошило отношенията му с Николета. През последните години те няколко пъти били пред раздяла, но когато тя забременяла с първородния им син Йоан, временно изгладили различията си. След появата на малкия Михаил обаче чашата преляла и Маданска се изнесла при родителите си.

Припомняме, че интимните отношения на работното място не са нещо ново за Петков, който имаше дълга връзка колежката си Гена Трайкова, а след това любеше бившата водеща на предаването „COOL…T” – Поли Гергушева.

Венелин и Гена бяха сред най-известните любовни двойки в тв средите в продължение на 7 години. Връзката им започна, докато двамата бяха екранни партньори и всяка вечер четяха новините. Разлъката се случи, когато ги повишиха в шефове и всеки пое по своя път. Тогава Венелин отправи поглед към по-младите колежки, а Николета е единствената, която се нави да му роди деца.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки