Още хейт срещу Виктория от „Игри на волята“ заля мрежата

0

С всеки следващ епизод от „Игри на волята“ в социалните мрежи става все по-горещо и жестоко откъм емоционални коментари. Феновете на формата не прощават, особено на онези, които имат твърде висока самооценка.

Поредната порция драматични коментари се изля този път върху Виктория и Жени Джаферович. Каквито и да са битките и каквото и да се случва на Арената, факт е, че и извън тях някои от участниците провокират много с поведението си. А както знаем – след обединението на племената, наскоро едни срещу други на Арената се изправиха Непобедими и Безстрашни.

Непобедимите демонстрираха завиден отборен дух, дори запяха заедно въпреки тежестта, която трябваше да понасят, а Безстрашните така и не успяха да се стиковат правилно и да извадят печеливша стратегия. Джаферович изпусна своя дънер малко след началото на битката, а след нея същото сториха един по един и останалите ѝ съотборници.

След играта в мрежата, очаквано, завря и закипя от пиперливи коментари. „Ако вържат устата на Виктория към АЕЦ – Козлодуй, България ще свети денонощно! След всяко предаване с нейни речи пия Беналгин!“, гласи един от по-оригиналните писания. А в друг директно се пита: „Толкова много злоба във Виктория. Как живее тази жена с това?“

Десетки зрители не запазиха мнението си за себе си за волейболистката заради агресията ѝ, насочена към Фейгин след края на битката. Безпощадното отношение на Виктория още преди саботажа е в устите на хората.

Гневните думи не бяха спестени и за Джаферович. „Джаферович до края на предаването ли ще се оправдава с пръстите?“, ядосано реагира пореден фен на продукцията. „Много хитро го кара уж тая с въпросната контузия, ама и иначе е въздух под налягане в битките“, гласи друг.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки