Ужас! Пребиха с тръби исполина Цецо от „Игри на волята“!

0

Последният отпаднал участник от „Игри на волята“ – исполинът Цветан Петров, е бил пребит от тумба роми в София. Цецо се озовал в центъра на циганския въргал след нелеп инцидент със счупена каруца и избягал кон.

Случката се разиграла през юни 2018 година на столичния булевард „Владимир Вазов“, когато впрегнат кон успява да се откъсне от впряга и, бягайки по булеварда, се удря в спрелия на червен светофар автомобил на Цветан. При разпрата, възникнала след инцидента, той бил нападнат от каруцаря и негови роднини, а видео от мелето още обикаля интернет. 

„Видях как кон с част от каруца тича към нас. Не можех да дам назад, защото имаше коли. Конят мина покрай колата ми и частта от каруцата се удари в предницата на автомобила, счупи бронята, огъна калника и строши фара. Търсих човекът, който трябва да води коня. Видях го като се задаваше от бул. Владимир Вазов“. Опитах се да го спра, за да му разкажа какво се е случило и да извикаме КАТ. Той директно скочи на бой. После се появиха и други хора от ромски произход и ме питаха защо бия момчето“, описва злополучната ситуация тогава Цветан и разказва пред медиите, че нападателите му имали метални предмети.

На помощ на Цецо се притекли двама души, но и те били спрени с агресия от страна на нападателите. Приятелката му Петя Кръстева, която също била в ударения автомобил, пък потърсила помощ от полицията по телефона.

„Циганите бяха поне 10-12. Едно момче ми каза да се качвам бързо в колата, защото идват още. Нямах време да чакам полицията. Качих се в автомобила и тръгнах“, разказва още Цветан. „Нормално е да се страхувам, но ще съдя нападателите“, зарича се тогава великанът, който преди дни отпадна от „Игри на волята“.

Веднага след екстремното риалити Цецо изля душата си за играта и отношенията му с Виктория и Илиян. Само няколко дни по-късно пък самата Виктория се изфука в Instagram с романтична изненада -червена роза, но не стана ясно дали зад подаръка стои исполина или друг обожател. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки