Петър Бакърджиев като Джизъса – плодовит плейбой със засукани мацки

0

Петър Бакържиев спокойно може да измести Благо Джизъса от първото място по правене на деца. Спортният журналист не си губи времето и вече чака трето дете от нова жена. Настоящата половинка на Пепи се казва Кристина Иванова и е видимо по-млада от него, издава „Уикенд“.

„Той е мачото на БиТи Ви. Действа с размах при жените и бързо се сдобива с наследници. Грижи се за положителния прираст на нацията” – коментираха шеговито колеги на провалилия се баскетболист.

Кристина има дете от първия си мъж, а преди броени дни дари репортера на БиТи Ви с дъщеричка Бориса. Прясната майка е завършила е Техническия университет в Габрово, а в момента учи „Финанси” във ВУЗФ – Висше Училище по Застраховане и Финанси.

Спортният журналист крие новата си жена, но „Уикенд” се добра до нейни снимки. Преди време Бакърджиев тихомълком се раздели с майката на другите си две деца – Гергана Гунчева, която обаче отиде в БиТи Ви през лятото. Двамата пак се събраха, но само като колеги. Те се разделят след двегодишни опити да съхранят семейството си, като през това време Петър се влюбил в Кристина.

Днес Гергана и Петър са в прекрасни отношения и отглеждат децата си заедно: „Нашите отношения стават все по-добри. Аз го обичам като приятел и баща на децата ми – Самуил и Максим. Децата не усещат раздялата ни твърде много, защото живеят поравно и при мен, и при баща си “ – признава къдрокосата блондинка. Двамата бяха семейство по-малко от 10 години.

На Бакърджиев му върви с жените и все дели легло със засукани красавици. Той имаше кратка афера с Виктория Петрова, но двамата бързо се разделиха и всеки пое по пътя си. След това спортният журналист се залюби с Гергана Гунчева и й направи две деца. Днес има нова млада и красива жена, която го дари с дъщеричка. Плейбоят успешно върви по пътя на най-плодовития ни футболист Благой Георгиев, който има 4 деца от 3 жени, но планува да има още наследници.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки