Дъно! Кати си направи онлайн магазин, шитка евтинджос герданчета

0

Волната пеперуда на фолка Кати, която напусна сцената преди 15 години, търгува с гривни и гердани по 40-50 лева. Бизнесът върви предимно в интернет, където г-жа Михайлова ударно развива своята търговска дейност и новото си амплоа.

Тя е категорична, че никога повече няма да стъпи на фолк сцената, заради дъщеря си. Тийнейджърката имала нужда от внимание и грижовната майка обещала, че ще й отделя всяка свободна минута. Пеенето изисквало денонощни ангажименти – лукс, който тя не можела вече да си позвали.

Дълго време сред раздяла с мъжа си Николай, актуалната някога блондинка разчитала предимно на неговата помощ, но решила, че трябва да има и свой бизнес. Така се насочила към бижутата на народни цени, надявайки се, че името й и някогашната слава ще генерират високи обороти.
Кати основала фирмата си на 4 юли тази година със седалище в София и с начален капитал от 100 лева. Като предмет на дейност посочила електронна търговия с аксесоари, реклама, търговско представителство и посредничество, вътрешна и външна търговия, както и всякакви други дейности, разрешени от закона.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки