Би Ти Ви в ужас! Няма кой да смени Деси Стоянова!

0

Деси Стоянова се оказа незаменима в БиТи Ви. Въпреки че вече започна свой собствен бизнес, тя ще продължава да работи и в „Преди обед”, стана ясно преди дни. Причината за това е, че месеци наред телевизията не успя да намери друга водеща, която може пълноценно да я замести.

Още в средата на юни Деси Стоянова официално обяви в ефира на БиТи Ви, че започва собствен бизнес. Тя ще обучава мениджъри, служители и обикновени хора, които могат да й платят, как да говорят убедително и да се представят в подходяща светлина в медиите. Логично е да се смята, че на шефовете си в телевизията звездата е съобщила намеренията си много преди да ги огласи в ефир, така че търсенето на нейна заместница в „Преди обед” би трябвало да е започнало отдавна. Както обаче „Уикенд” още тогава прогнозира, оказало се е изключително трудно да намерят друга водеща на нивото на Деси Стоянова. Партньорката на Сашо Кадиев е рядък пример за жена, която е еднакво успешна във всички възможни аспекти – тя е изключително умна, трудолюбива, дисциплинирана, от повече от 20 години живее с един и същи мъж и не се е чуло да му изневерява, грижи се за децата си, а на външен вид е безупречна. Деси е сред малкото медийни лица в страната ни, които няма за какво да бъдат критикувани, освен, може би, че е малко досадна с вечните си шеги за закъсненията на партньора си Сашо Кадиев, пише „Уикенд“.

Както се очакваше, в БиТи Ви не успяха да намерят достатъчно добра алтернатива за нова водеща. За мястото се спрягаха всевъзможни колежки на Деси, но нито една от тях не може да се похвали с подобен комплекс от качества, съчетани с добър имидж и обществено одобрение. За щастие, тъй като бизнесът на звездата все още е в началото, тя се е съгласила да остане на работа в „Преди обед”, а обученията е оставила за свободното си време. Възможно е от време на време да отсъства от студиото, ако е заета с някой много важен клиент, но като цяло нещата от новия сезон остават, както досега. Деси и Сашо продължават да бъдат екранна двойка. Докога обаче ще е така, не е ясно. Засега бизнесът на Стоянова върви много успешно. Тя вече е провела обучения на някои служители от върховете на големи родни компании. Част от тях дори са оставили на официалния й сайт позитивни отзиви за нейните курсове. През септември и октомври са планирани и групови обучения, билетите за които също се продават много добре. Ако бизнесът на водещата продължава да се развива със същите темпове, скоро тя едва ли ще може да го съчетава с телевизията и ще трябва да избере едно от двете работни места.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки