Яни пак печели „Фермата”?

0

Яни Андреев, който спечели третия сезон на „Фермата”, е на път да се окичи с победата още веднъж. Той се връща в играта в предстоящия сезон 8, съобщиха от БиТи Ви. От сега пчеларят от хасковското село Козлец се очертава като любимец на зрителите, които му вещаят трофея в новото издание на риалитито. То се завръща в ефир от 3 септември под мотото „Мостът на времето”.

„Фермата” тази година залага не само на нови лица, но и на част от участници в предишни сезони. Сред тях ще има най-малко четирима, които вече са печелили формата. Това са Яни Андреев от сезон 3, Ваня Илиева, известна още като Хепи Ванче от сезон 6, Деян Каменов – Дидо от Д2, който спечели сезон 4, и многодетната майка Веселка Маринова от сезон 5. Последната миналия път влезе в играта с тежка история на жена, която живее на село на ръба на оцеляването. Сега тя споделя, че се е разделила с мъжа си и е забравила селските драми. Преместила се в Троян с децата и, вместо да отглежда коне, както преди, се заела с изработване на сувенири. В града намерила нов мъж, подробностите за когото пази в тайна.

В шоуто влиза и друг бивш участник, който е с ново семейно положение. Това е Димитър Господинов-Гуспа от първия сезон на риалитито, който наскоро сподели, че се е разделил с жена си Мая. Това стана, след като „Смени жената” (шоу, което също като „Фермата” е продуцирано от Андрей Арнаудов и Иван Христов), излъчи епизод с участието на двойката. Гуспа обясни, че снимките на правени преди две години и вече не е с тогавашната си половинка.

От всички обявени досега участници Яни събира най-голямо зрителско одобрение. Симпатичният пчелар се е завръщал във „Фермата” и преди, но за епизодични участия. Той винаги е правел впечатление със своята скромност и отдаденост към „народните” каузи. Имиджът му е въплъщение на много от качествата, които българите традиционно ценят, затова се харесва и на зрителите на аграрното шоу. Със 100-те хиляди, които взе от победата във формата, той обяви, че ще разшири стопанството си в родното село. Година след това се върна в шоуто, за да призове хората да дарят пари за възстановяването на 104-годишната църква в другото му село – Книжовник, което също се намира в Хасковско. Най-вероятно ще има мисия и в предстоящия сезон, но каква е тя, все още не е съобщил.

Гуспа също твърди, че влиза с мисия в предаването. В първия сезон той участва с надежда да спечели пари за лечение на сина си, който страдал от детска церебрална парализа. Каква е целта му сега, щял да обяви, чак когато тръгне шоуто. А защо се връща Хепи Ванче? Ето какво е написала тя в социалните мрежи: „За емоцията, за преживяването, за всичко това, което ти дава Фермата”. Дидо до момента не е коментирал причините за повторното си участие във формата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки