135 лв. за ВИП среща с Деси Стоянова, билетите – изкупени

0

135 лева иска Деси Стоянова за ВИП билет за предстоящите си обучения по публично говорене, които ще прави през есента, пише „Уикенд”. Тарифата й е обявена на официалния сайт на новата фирма на водещата. Цената от 135 лева включва присъствие на лекциите на звездата и лична среща с нея.

Обучението на Деси Стоянова сигурно ще бъде изключително полезно, защото продължава едва три часа и половина, а струва пари, с които среден български пенсионер живее цяла седмица. За редовен билет водещата на „Преди обед” иска 95 лева. 135 лева е цената на ВИП-билета, който предвижда не само присъствие на тричасовото обучение, но и 15-минутна лична аудиенция за консултация със звездата. Засега са обявени две публични обучения – в средата на септември и в началото на октомври. Всички билети за тях, които включват лични срещи с Деси, вече са продадени. Това доказва с колко голямо обществено доверие се ползва симпатичната водеща от БиТи Ви, коментират нейни колеги. Ако не й вярваха, хората едва ли щяха да са толкова навити да платят подобни суми за услуга, от която все още никой не се е възползвал и не е ясно нито какво ще представлява, нито каква полза ще донесе. Другото обяснение за подобно бясно разпродаване на лични срещи със звездата е, че тя просто има много почитатели. Но освен за феновете, които искат да си поговорят с нея на четири очи, Деси е помислила и за студентите, които нямат много пари. За тях е предвидила намалени цени – 76 лева за билет. Те позволяват присъствие единствено на публичните обучения.
Водещата на „Преди обед” обяви преди около месец и половина, че започва собствен бизнес. Тя ще обучава в публично говорене и поведение пред камера бизнесмени, техните служители, както и всички останали, които имат желание да придобият подобни умения. С нещо подобно се зае преди няколко години и нейната приятелка и бивша колежка Ани Цолова. При нея нещата не протекоха гладко и се наложи бившата водеща да търси и допълнителна работа. Явно Деси не се притеснява от подобни неприятности, щом е решила да се заеме със същата дейност. Съдейки по продажбите на билети за първите й обучения, засега бизнесът върви идеално.  
Успоредно с подготовката на публичното обучение вървят и записванията за индивидуални програми във фирмата на Деси. Всеки, който има желание и възможност да плати несъобщена към момента сума, може да си уговори консултация на четири очи с водещата на „Преди обед”. Според информацията на сайта й, в тази среща ще бъдат изяснени нуждите и целите на нейните клиенти, сроковете, които те поставят за постигането им, и времето, с което разполагат. Спрямо това звездата ще им предложи персонализирана програма за обучение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки