Челен сблъсък! Ники Кънчев vs. Мишо Билалов наесен

0

Ники Кънчев се завръща в ефира на Нова телевизия от есента. Журналистът ще води  ново телевизионно състезание – „Голямото преследване“. Предаването ще се излъчва всеки делничен ден от 18 часа. В същия часови пояс в конкурентната Би Ти Ви върви „Стани богат”, което водеше Ники Кънчев, но сега негов водещ е актьорът Михаил Билалов и така двамата ще влязат в челен сблъсък, пише „Уикенд“.

Голямото преследване“ е един от най-успешните в момента телевизионни формати. Това е ново поколение игра, която се излъчва в 19 страни. „В него няма да бъда сам и в момента търся и каня А-отбора на знаещите в България. Това ще са хора, които ще играят срещу участниците. Аз ще съм в позицията на модератор и ще съм по-скоро от страната на играчите, а тези „преследвачи“ ще се опитат да ги хванат, да ги надиграят и да им вземат парите. Всичко това ще се случва пред очите на зрителите и ще е много интересно. В началото „играчите“ играят за себе си, след което отговарят на въпроси като отбор и в края има едно финално преследване“, заяви Кънчев пред Лора Крумова.

В момента от 18 часа по Нова тв се излъчва предаването „Семейни войни” с Цветомир Иванов, което ще отпадне от есента и на него място ще изгрее новото тв състезание.

Сумата, която може да бъде спечелена в „Голямото преследване“, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове. Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се сключва на място пред екрана. Но е възможно и „преследвачът“ да „хване“ участниците и те да изгубят спечеленото.

В социалните мрежи вече се коментира, че най-вероятно Кънчев ще размаже Билалов и така ще му отмъсти за това, че му взе мястото в „Стани богат”. „Моята лична мисия е да покажа значимите умове сред нас да и да отлича знанието като ценност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А именно мисленето и любопитството движат света напред. Голямата ми мечта е най-накрая умните да спечелят по честен път. В тази игра ще има много препятствия, но и много победи“ – казва водещият „Голямото преследване“. В допълнение той уточнява, че по-ценната награда е всичко, което обществото може да научи.

В „Голямото преследване” могат да се включат всички, които имат куража да се изправят срещу най-острите умове на България. Форматът дава шанс не само на тези, които вече са участвали в други игри за знание, но и на готовите за своя бляскав дебют. Единственото условие е да са навършили 18 години.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки