Скандалът се разраства! Кичка посече Панайот Панайотов СНИМКА

0

България забрави за политика, инфлация и световните конфликти заради „нов сапунен“ сериал, в който главните актьори са „момчето, което говори с морето“ Панайот Панайотов и естрадната легенда Кичка Бодурова.

Всичко започна вчера, когато Панайотов написа в социалната мрежа:

„НЯМА ДА ПЕЯ на 11.7. в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. До всички мои фенове – извинявам се“.

Последва лавина от коментари.

Кичка Бодурова сподели снимка на препълнената зала на концерта си във Варна, за да докаже, че интерес има.

Панайотов дори изкара чат с Бодурова. „Здравей Панайот, за съжаление организатора се отказва да плати втори пътни от София и ангажимента ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято! – Това съобщение на VIBER получих на 28-и от К.Б. Ето я истинската причина за моето или не моето решение. Чакам сурова присъда“, оправда се музикантът.

Бодурова отговори на „Момчето, което говори с морето“.

„Поканих П. Панайотов да участва в концерта ми в Бургас, защото го харесвам като изпълнител , пък и преди няколко години на предложението му да работим заедно, му отказах. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му че трябва да изпълни само 2-3 песни, докато аз направя преобличане. Той се зарадва и прие. Помолих го освен “ Момчето, което…”, да изпее и песента ”Искам обич да ти дам”, която много харесвам. Но получих отговор “НЕ СЕ ПРИЕМА”. Онемях … много грубо , но замълчах.

Преди няколко дни ми писа да сме “оправили счетоводството”. Не разбрах какво има предвид. Но се чухме и той ми каза, че той не пътувал никога с други, ще пътува сам от София, а не с “Иван, Драган и Петкан”- известни наши 2-ма музиканти, както направи Мими за Варна и иска да му се плати бензина /би трябвало това да го каже в началото/. Не ми хареса отново грубото изказване за колегите. След разговори със същите разбрах повече за неговия характер и реших , че не искам стрес по време на работа. Затова лично отказах участието му преди 2 дни. С поста си във фейсбук вчера Панайот показа, че съм имала право – много арогантно и немъжко поведение. Аз нямам нужда от друг да участва в моите концерти и така е било в последните години. Просто исках да покажа уважение към колега, който потвърди, че не е заслужавал.

Съжалявам за случилото се…. Пожелавам на Панайот още много концерти занапред!
А концертът ми в Бургас на 11 юли ще бъде повече от прекрасен, ….та това е моят Бургас“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки