Война! Панайот Панайотов не ще да пее на концерт на Кичка Бодурова

0

„Няма да пея на 11 юли в Бургас с Кичка Бодурова в Летния театър поради мижав интерес към концерта. Извинявам се на всички мои фенове“. Това написа днес във фейсбук естрадният изпълнител Панайот Панайотов, с което запали истинска война.

Кичка Бодурова, която се върна в България за този концерт, не му остана длъжна и отговори: „Участието на Панайот Панайотов бе отказано от организаторите поради големите му претенции“. Самата тя твърди, че Летният театър бил почти разпродаден, но дали е така ще разберем на 11 юли.

„Момчето, което говори с морето“ трябваше да бъде черешката на спектакъла на Кичка Бодурова, озаглавен „Пак съм у дома“. Това е първо нейно появяване в родния й град след 5-годишно отсъствие, отбелязва „Флагман“.

Естрадният трус се превърна в дъвка в социалните мрежи и стотици потребители коментират темата.

„Не мога да намеря думи с които да опиша гнева си! Не е мъжко, нито колегиално! Поклон към всичко което си направил до тук, но си нямаш представа колко много изгуби с този пост. Изгуби уважението на толкова много твои почитатели и приятели! Панайоте, не е мъжко от твоя страна! Бъди жив и здрав и си свири малко часовника и се замисли колко много човек може да изгуби за броени, коментира младият изпълнител Даниел Динолов.

Някои от коментарите бяха шеговити като:

„Зли сили провалиха това патриотично и светло събитие. Срамота!“

„Посегнаха и на Кичка Бодурова! Съсипаха я тази държава“

„Кичка е като пандемия! Където се закачи – концертите падат“

„Кичка завлече ПП повече отколкото Слави“

„Докато вие се занимавате с маловажни неща като гласуването с машни и изгонването на 70 руски дипломати, във Фейсбук избухна нова война – между Панайот Панайотов и феновете на Кичка Будурова.“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки