Измама ли е „Ергенът”? Снимали два финала на риалитито

0

Два финала са снимани за риалити шоуто „Ергенът”, твърдят хора от медиите. Хитовото предаване е заснето с победител Дениз Хайрула и с победител Виктория Капитонова, като продуцентите са си запазили правото да излъчат края, който преценят, пише „Уикенд”. Именно заради това до последно се носеха слухове, че печели Виктория, а други твърдяха, че е Дениз. Рускинята и туркинята останаха сами на финала, след като психоложката Александра беше единствената жена, която отказа да вземе роза от Виктор Стоянов.

Мачото бе привлечен най-много именно от психоложката, но тя се възмути от държанието му и, че не я защити след като Капитонова я заля с питието си. Така на Виктор му се наложи да избира между Дениз и Виктория. За да му помогнат да направи най-добрия избор, първият „ерген” на България покани в имението майка си, брат си и най-добрия си приятел. Майката на Виктор имаше възможност да поговори насаме и с двете претендентки за сърцето на сина си. Зрителите станаха свидетели на последните индивидуални романтични срещи на Виктор с Дениз и Виктория, които всъщност му помогнаха да избере дамата на сърцето си, а именно… Виктория Капитонова, която стана голямата победителка в първия сезон на шоуто на Би Ти Ви.

„Обичам те, но само като приятел” – заяви Виктор на Дениз Хайрула. Така стана ясно, че избира за победител рускинята. Стоянов подари само роза на Виктория, въпреки че в епизода той избираше и пръстен, който реши да не й даде, защото явно е преценил, че едва ли ще се стигне до сватба с хитрушата. „Развълнува ме в мига, в който те видях, обичам всички несъвършенства на характера ти”, каза Виктор на избраницата.

Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността!”, допълни той с празен поглед и сякаш декламирайки стихотворение. Зрителите не останаха равнодушни към финалния епизод, като го определиха като най-слабият финал на родно риалити. Фразите звучаха толкова заучено и режисирано, че няма накъде повече. Държанието на участниците също беше фалшиво, сякаш участват в някоя треторазредна сапунка.

„Искам да те опозная в реалността“ – заяви й мачото, а рускинята му отвърна „Стигааа…” – това предизвика искрен смях сред зрителите на риалити предаването.

Източниците на „Уикенд“ твърдят, че е сниман финал и с Дениз Хайрула, където тя е победителка и фитнес инструкторът казва почти същите думи на туркинята. В последния епизод на предаването липсваха обиди, нападки и скандали. Веднага след финалните надписи Виктор гостува в шоуто на Николаос Цитаридис, където призна, че с Виктория не са заедно и много бързо в реалния живот са разбрали, че не са един за друг.

Виктория си личеше че въобще не го харесваше и беше там само за реклама. Наистина ли да е толкова сляп или това е решение на продукцията?”, „Най-силни чувства изпитвал към Виктория?! Е, хайде стига, как ли не я нарича – кучка, лисица, хитруша и сега се оказва влюбен. За колко глупави ни смятат? Отегчих се тотално”, „По-тъп финал на българско шоу не е имало никога” – това са само част от коментарите по адрес на „Ергенът”, който ядоса зрителите със скучния си последен епизод.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки