Ето кой спечели сърцето на Ергена, но… без годежен пръстен!

0

Виктория Капитонова спечели риалити шоуто „Ергенът”, но Виктор Стоянов не й подари годежния пръстен, който беше приготвил. Момъкът се оправда, че така е преценил, явно усещайки, че няма да се гаджоса с рускинята. 

„Виктория, стоя тук и без всякакво съмнение твърдя, че ти си момичето, към което изпитах най-силни чувства. Искам да те опозная в реалността! Затова, в знак на уважение, в знак на признание, ще ти подаря последната роза в това приключение. Моля те, Виктория, приеми последната роза! Моля те да приемеш и предложението ми да задълбочим чувствата си в реалния живот!“, бяха думите на Виктор, който прозвучаха като заучен сценарий, но не и като слова на влюбен мъж.

„Аз съм много щастлива, все още не мога да повярвам. Имам чувството, че сънувам, искам да се събудя! Искрено се надявам, че нашите емоции и отношения ще станат още по-красиви и интересни, когато сме вече навън, и нямам търпение това да се случи, за да мога да разбера как всичко ще изглежда. Това е краят на нашето приключение тук, но искрено се надявам, че това е начало на нещо много по-голямо, което на нас предстои да ни се случи“ – сподели Виктория.

‘Искам да те опозная в реалността“ – заяви й мачото, а рускинята му отвърна „Стигааа…“ – това предизвика искрен смях сред зрителите на шоуто.

„Виктория си личеше че въобще не го харесваше и беше там само за реклама. Наистина ли да е толкова сляп или това е решение на продукцията?“, „Най-силни чувства изпитвал към Виктория?!?!? Е, хайде стига, как ли не я нарича – кучка, лисица, хитруша и сега се оказва влюбен. За колко глупави ни смятат? Отегчих се тотално“, „По-тъп финал на българско шоу не е имало никога“ – това са само част от коментарите по адрес на „Ергенът“, който изненада зрителите със слаб финал, пише lupa.bg

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки