Емо Чолаков попиля „Ергенът“: Пошло е! (ВИДЕО)

0

Емо Чолаков избухна срещу предаването „Ергенът“.  Според бившия синоптик в днешно време се лепят етикети на различни предавания без те да отговарят на истината.

Припомняме ви, че той в момента е водещ на друго любовно предаване в конкурентната Нова тв – „Един за друг“.

„То това е гениалното на нашето предаване. То е истинско любовно и романтично предаване, не е просто така лепнат един етикет, както напоследък го правят други телевизии“, каза Емо Чолаков за „Един за друг“.

„Най-романтичното“ предаване и се озоваваме в един харем, дето един мъж целува всичко наред и всъщност тия женички продължават пак да се борят за сърцето му и това нещо се нарича романтика“, казва обаче той за конкуренцията („Ергенът“).

Чолаков е категоричен, че шоуто, в което Виктор Стоянов търси любовта на живота си е „пошло“. „Отвратително е“, допълва водещият. Според него предаване като „Ергенът“ не трябва да се нарича „романтично“, защото в него няма никаква романтика.

Емо е много разочарован, че с годините все повече губим смисъла на думата „любов“. „Ние извратихме тази думичка и смисъла й“, казва той.

Според Чолаков важно е по телевизията да се показват двойки като тези в „Един за друг“, където се вижда истинската любов, а не такива пошли предавания като „Ергенът“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки