От другия свят! Ламбо платил масрафа на студентите си в деня на погребението

0

Големият актьор Стефан Данаилов сам платил предварително сметката в ресторанта за своето погребение. Асен Блатечки, Ваня Щерева, Стефания Колева и други известни актьори, завършили НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов, разказват, че след погребението му отишли в любимия им ресторант, за да се съберат в негова памет.

Когато поискали сметката от сервитьора, той им казал:

– Сметката е платена. Стефан Данаилов я плати предварително. Дойде един ден преди няколко месеца и каза, че когато почине, вие ще дойдете отново тук и ще се съберете заради него….

Странната случка бе потвърдена от Юлиан Вергов в онлайн рубриката на Тото от „СкандаУ“.

Веднага, след като поднесли цветята си на Мастера, групичката актьори, сред които са били Ваня Щерева и Стефания Колева, се отправила към популярно заведение в центъра на София.
„99 процента от хората, на чиито погребения съм бил, не биха искали да виждат такива жалейки по тях. Разбира се, на всеки му е мъчно… Повече биха се зарадвали хората да празнуват, да се забавляват заради тях и да ги изпратят с аплодисменти. Все пак животът продължаваха.

Например, когато почина Ламбо, светла му памет, след погребението отиват в заведението, защото Ламбо беше голям бохем. Ще си ходят вече, викат сметката, идва сервитьорът и казва: „Сметката е оправена!“. „Кой пък е платил сметката?“, питат колежките. „Ламбо я плати“, отвръща им той. И настръхнали…“, разказа Вергов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки