Простотия! Елвира ще вади пари от загубата на девствеността си

0

Елвира от „Ергенът“ е готова да монетизира загубата на девствеността си, след като дълго време си я развяваше в национален ефир.

„Макар светът постоянно да търпи промени, смятам, че все още има хора, които споделят моите виждания, ето защо не изгубих надеждата, че ще открия човека за мен. Ние с него се запознахме не много преди предаването и поддържахме приятелски взаимоотношения. Влизайки в шоуто, той ме подкрепи. Излизайки от него обаче, мислех, че ме е забравил, защото все пак прекарах един месец във формата и то без достъп до телефона си. Само че когато най-после взех устройството си в ръце и го включих, получих от него безброй съобщения. Оказа се, че този човек ми е писал всеки ден, в продължение на 30 дни, обяснявайки ми как прекарва времето си“, разказа Елвира.

„Това бе огромен жест, показващ ми, че той наистина държи на мен. Прибирайки се в България, веднага му се обадих и се видяхме. Говорихме много, като обсъдихме всичко и накрая решихме да пробваме да бъдем заедно, за което изобщо не съжалявам. За мен той е човекът – обичам го, държа на него, а освен това се разбираме и вече правим планове да заживеем заедно“, допълва в интервю за life.dir.bg Елвира.

„Вече се запознах със семейството му, като даже прекарах с тях няколко празника, споделяйки наистина важни моменти с тях. Това всъщност ми показа сериозните му намерения към мен. Убедена съм, че той вижда в мен повече от онова, което показвам на повърхността“, изтъква още тя.

И не спира да го хвали. „Той е много отговорен и организиран човек, който ме подкрепя във всеки един момент, макар да му е трудно да ме гледа с Виктор по телевизията или да вижда, че ставам обект на одумване в различни медии. Въпреки това обаче е зад гърба ми“, категорична е Елвира.

Риалити героинята отказва да разкрие повече за загубата на „розата“ си. „В момента работя над втората си книга, която e за живота ми, така че в нея ще пише подробно кога и как са се случили нещата“, отговаря нахакано тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки