Падение! Ергена виси на опашка за безработни, лапа социални помощи

0

31-годишният фитнес инструктор Виктор Стоянов от хитовото телевизионно риалити наскоро се е регистрирал в бюрото по труда като безработен, научи HotArena. Това е станало в столичния квартал „Дружба“, разказват озадачени служителки на държавната институция.

Там работят предимно жени, които останали силно впечатлени от мускулестия мачо, който чакал реда си заедно с останалите безработни. Голяма част от служителките следят „Ергенът“ по телевизията и никой не очаквал той да дойде на крак при тях, за да се регистрира в бюрото. Виктор демонстрира луксозен начин на живот, но въпреки това прибягва до държавната помощ. Официално той вече няма доходи, тъй като наскоро напусна работата си като инструктор във фитнес салон.

„Дойде време да се сбогувам с любимата си фитнес зала – призна Виктор. – Дойде време да поема по нов път. Благодаря на работодателите ми за възможността и доверието да бъда част от този прекрасен фитнес. Надявам се, че съм успял да допринеса за развитието на залата и че ще оставя хубав спомен на колегите си за съвместната ни работа.“

Ергена твърди, че се е захванал с бизнес, но към момента не разкрива за какво става въпрос. Така все още не е ясно към каква сфера се е насочил телевизионният мачо. „Повече от две години се занимавам с бизнес, който до този момент не съм споделил с вас – казва загадъчно Виктор. – Вече стъпихме здраво на краката си с моите партньори и обещавам скоро да ви дам повече подробности.“

От бюрото по труда Ергенът ще получава символични доходи, в зависимост от официалната заплата, която е взимал във фитнес залата. Успоредно с това чиновниците трябва да търсят работа на Ергена, която да отговаря на неговите квалификации и предпочитания. Виктор завършва спортно училище, след което продължава образованието си в НСА. Той се занимава с академично гребане, като става част от националните отбори при юношите и печели множество титли.

„Виктор Стоянов напусна работата си и стартира нови бизнес проекти – коментира пред „България Днес“ пиар мениджърът на Би Ти Ви Галина Джорева. – Нямаме представа дали е регистриран като безработен. Това е неговият личен живот и той не е длъжен да го споделя. Доколкото знам, той подготвя три нови проекта.“

Опитите на „България Днес“ да се свърже с Виктор Стоянов не дадоха резултат. В телевизионния ефир Ергенът продължава да избира между кандидатките за сърцето му. Вече стана ясно, че голяма част от тях в момента имат други мъже в живота си и не са успели да спечелят Виктор. Една от последните отпаднали участнички Теодора Калинина сподели, че с него не са си подхождали.

„Не мисля, че с Виктор си подхождаме особено, а и не успяхме да разберем дали ще паснем, защото нямахме време да се опознаем. Нямахме индивидуална среща. Виктор например спортува и става рано, а аз съм купонджийка, дори искам да ставам диджей“, каза тя в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

В момента сърцето на Ергена изглежда свободно. Последната негова публична поява бе при откриването на мотосезона в София миналия уикенд. Там Виктор бе с приятели. Изглежда, че той не успял да открие голямата любов сред участничките в предаването, които опитаха всичко, за да привлекат вниманието му. Неговата най-дълга връзка продължава 8 години, разкрива самият Виктор пред Би Ти Ви.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки