Бомба! Георги Блажев залюби кака Стаси Кара!

0

Георги Блажев има нова жена до себе си, пише „Уикенд”. Панелистът на Гала е залюбил водещата на кино рубрика в „На кафе” Стаси Айви, която сравнително до скоро се представяше като Стаси Кара. Ефектната дама му е кака – по-голяма е с 4 години от него. Двамата все още пазят в тайна своята връзка, но е въпрос на време да я обявят публично, смятат отлично запознати източници на вестника ни.

Връзката на Георги и Стаси е от няколко месеца. Двамата се сближили покрай работата си в „На кафе” в Нова телевизия. Както е известно, Блажев е част от коментаторския панел при Гала, а Стаси води там рубрика за кино, след като преди време напусна Би Ти Ви, където Георги Тошев й бе дал възможност да води цяло предаване – „Като на кино”. Когато все още се подписваше с фамилията Кара, тя създаде в „Преди обед” рубрика „Като на кино”, в която интервюираше световни звезди на седмото изкуство. По-късно рубриката прерасна в самостоятелно шоу, което съществува и до днес, но водещата реши, че да говори за кино не й е достатъчно. Тя искаше сама да създава кино и замина за Италия с идеята да става режисьор. Вече има два късометражни филма.

Когато се прибра в България, преди около 4 години, тя вече се представяше с нова фамилия – Айви вместо Кара. Така и не даде адекватно обяснение за причината за тази промяна. Каза, че понеже вече е режисьор, а не само журналист, поставя ново начало, което означава, че й трябва и нова фамилия. Много малко хора й повярваха. Заговори се, че причината за избора на новия псевдоним е развод с мъжа й. Известно е, че Стаси бе омъжена за турчин и фамилията Кара е от него. Тъй като се отказа от нея преди цели 4 години, това означава, че най-малко от толкова е свободна жена. Съответно Блажев най-вероятно се е почувствал свободен да я ухажва.

Самият той също е разведен. За разлика от Стаси, за която не е известно да има деца, за Георги се знае, че има малък син. Разводът му е настъпил малко след раждането на детето. Писателят е споделял, че основният тест за бъдещата жена до него ще бъде как се отнася с детето му. Вероятно колежката му в „На кафе” е издържала теста, защото се говори, че връзката му с нея става все по-сериозна.

Стаси и Георги имат 4 години разлика в полза на дамата. Тази година той става на 35 години, а тя – на 39, така че се вписват в актуалната тенденция жената в една двойка да е с малко по-голям жизнен опит от мъжа. Освен пред камерите, и двамата се изявяват и като писатели. Понеже са се парили от неуспешни връзки, засега пазят любовта си в тайна и в публичното пространство може да се открие само една тяхна обща снимка, на която обаче не са само двамата. Тя е от автомобил, правена е по време на снимки за рубриката на Стаси в „На кафе”. В кадъра влизат още актьорът Иван Бърнев, който участва в един от филмите на режисьорката, и човек от екипа на предаването.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки