Мъже, плачете! Бг културист люби палавата Андреа от „Хелс кичън”!

0

Палавата Андреа от „Хелс китчън“ е обвързана с мускулест мачо. Мацката с огромни бомби има авантюра с истински здравеняк на име Христо Калпакчиев.

Половинката на изкушението е напомпан до краен предел и всява респект с физиката си. Човекът до надарената готвачка се занимава сериозно с фитнес. Той е културист. Участвал е на редица състезания и има куп успехи.

Двамата нямат общи снимка заедно в мрежата, ала Христо определя Андреа като „неговия свят“ във визитката си в една от интернет медиите.

Гаджето на Андреа е мениджър в елитно столично заведение. Паралелно с това мачото се занимава с маркетинг и криптовалути.

Откога датира връзката на Андреа с Христо, не се знае. Най-вероятно двамата са се запознали във фитнес залата, където силиноката е редовен посетител.

Готвачката, която „България Днес“ първо ви показа гола, е в страната ни повече от година, ала още не знае добре българския. Това малко й пречи в „Кухнята на Ада“ на Виктор Ангелов, където мацката се бори за 100 бона.

Неустоимата блондинка е родом от Нидерландия. Преди да заживее в Банкя, красавица е била собственик на фирма за таксиметрови услуги в Ниската земя. В продължение на 5 години самата тя е била шофьор на такси.

В пазвите Андреа е наляла сериозно количество силикон, с което веднага приковава вниманието към себе си.

Освен с готвене самоуката кулинарка се занимава и с моделство. Заради сочните и апетитни форми тя е привлекателна хапка за редица компании. И редовно заснема провокативни фотосесии.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки