Стартира WINBET Open Турнир Спорт с общ награден фонд 150 000 лв. (Парични премии всеки ден)

0

София, 9 март 2022 г. – Вече е в ход WINBET OPEN Турнир Спорт, в който любителите на спортни залози могат да спечелят парични премии и награди за общо 150 000 лв. докато се забавляват с предложенията на winbet.bg.

Турнирът ще продължи до 31 март и за участие в него са валидни всички залози, поставени с реални средства на събития от секциите Спорт, На Живо, еSports и Виртуални на сайта на WINBET, без ограничения за минимална стойност, коефициент или вид на поставения залог. Залози, приключени чрез функцията кеш-аут също са валидни за участие в турнира.

Участниците в турнира ще печелят точки от всеки квалифициращ залог, които ще се изчисляват по формулата „нетна печалба, умножена по коефициента, на който е поставен залогът“. В зависимост от броя спечелени точки, клиентите на сайта winbet.bg ще участват в разпределението на дневните премии в WINBET OPEN Турнир Спорт и за наградите от генералното класиране на участниците в турнира.

Всеки ден до 30 март, първите 30 участници с най-голям брой точки, спечелени през съответния ден ще получат парични премии, като класираният на първо място за деня ще спечели премия от 1500 лв., класираният на второ място  – 750 лв., на трето – 500 лв. и т.н.

След приключването на турнира, първите 100 участници с най-много точки в генералното класиране на турнира, ще получат парични премии, като за класираният на първо място, наградата ще бъде 10 000 лв., а за неговите подгласници на второ и трето място – съответно, 5000 и 3000 лв.

Пълните правила и условия на турнира са публикувани на сайта winbet.bg.

Залозите, поставени с реални средства на игрите, включени в турнира, ще са валидни също и за спечелване на талони за участие в разпределението на печалбите в WINBET OPEN Бонус игра

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки