В бТВ потънаха в земята от срам! „Ергенът” – пълна бутафория

0

В Би Ти Ви умират от срам заради „Ергенът”, пише „Уикенд”. Телевизията тръгна с големи заявки за риалитито, което уж трябваше да е романтично, но в крайна се оказа, че клони повече към бутафория с елементи на порно. Макар да има висок рейтинг, шоуто е огромен репутационен удар по имиджа на телевизията, която се стреми да поддържа образ на социално ангажирана, консервативна медия, залагаща на качествена програма.

Понеже няма как да спрат продукцията, която е глътнала много пари, а и се радва на добър зрителски интерес, шефовете в Би Ти Ви са решили просто да тушират последиците за имиджа си, като забранят предаването да се качва в интернет. Много зрители, които са пропуснали епизодите в момента на излъчването им, ги търсят онлайн, но не успяват да ги открият.

На сайта на Би Ти Ви могат да се видят реклами за отделните епизоди на „Ергенът”, но самите епизоди не са достъпни. На официалната страница на шоуто в социалните мрежи бе обяснено, че предаването ще може да се гледа единствено по телевизията.

По този начин то хем ще събира публика за Би Ти Ви, хем няма да оставя трайни следи за начина, по който се изложи телевизията, допускайки в ефира си подобно шоу. Надеждите са, че един ден всичко това ще бъде забравено, както обикновено се случва у нас. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки