Сапунката Петканови: Пари ги събират, пари ги разделят!

0

Слуховете за раздялата на Александра и Даниел Петканови изобщо не са преувеличени. След като дълго време правиха цирк с отношенията си, сега една от най-досадните светски двойки наистина е сложила край на любовта си. Даниел и Александра не са заедно и това е безвъзвратно. Тепърва започва и процедурата по развода им.

Миналият петък манекенката отбеляза рождения си ден в скъпарско столично заведение в компанията на много свои приятели, но не и на Лудия репортер, който все още й се води официален съпруг. С това само подклади предположенията, че му е била шута за пореден път. На този етап двамата не се ангажират с официален коментар, но от изявите им става ясно, че наистина са скъсали. Клюката бе потвърдена пред репортер на „Уикенд” от няколко техни приятели.
Риалити звездите се ожениха в шоуто „ВИП Брадър” преди 5 години, но само в началото се спогаждали добре, а после несходствата в характерите им започнали да избиват. Манекенката е признавала, че е доста материално ориентирана и съпругът й изобщо не успявал да покрие финансовите й изисквания. От доста време дългокраката хубавица изкарвала повече пари от него и това не я удовлетворявало. Тя искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се потискал и не се чувствал щастлив нито в семейните си отношения, нито в работата. С жена му не успели да се разберат и по редица имуществени въпроси. Петканова искала да си купи апартамент на нейно име, а бащата на сина й настоявал жилището да е общо.

Малко след личния празник на Алекс, рожден ден празнува и синът й Габриел. Момченцето навърши 3 годинки на 30 януари. „Иска ми се в момента да съм на мястото на Габриел. През детските му искрени очи да виждам света без граници и предели. Да бъда лека отвътре, да получавам безусловна любов”, написа в социалната мрежа красавицата с опериран нос. И продължи: „За щастие, благодарение на децата ни, имаме възможност да съпреживяваме настроения и емоции отново и по-осъзнато. Децата са смисъл!”.

Даниел също се включи по този повод с емоционално признание. „Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа. Като негов баща, аз съм си поставил за цел да го науча поне на три основни правила в живота: не лъжи, не мрази и не казвай „не мога”. Понеже аз съм ги правил и трите изброени, и то доста често през живота ми, знам как съм се чувствал след това. Обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил. А съжалението е за слабаци! Сега се сещам и за още нещо в този контекст, което бих му споделял често – всичко е за добро. Дори лошото. То е урок, при това ценен!”, изповяда се Петканов, като в последните му думи прозира болката от разлъката с Алекс.

Според запознати съпрузите са в обтегнати отношения още от края на миналата година, а конфликтите им отново са за пари. Малко след като си оперираха носовете в Турция, те взели решението да се разделят. Лудия репортер многократно каза, че започва нов етап от живота си, че иска да осмисли съществуването си, че дири щастието и прочее баналности. По всичко личи, че е изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея.

Явно е, че манекенката и бащата на сина й не са могли да се разберат и да постигнат консенсус по спорните въпроси. Хора от обкръжението им твърдят, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, разминавали се в дома си, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Известно време ходели и на семейна терапия, но без успех. Дали обаче ще се стигне до официален развод още не е сигурно. Възможно е двойката да преосмисли решението си, както се е случвало и в миналото. Това обаче е малко вероятно.

Парите ги събраха, парите ги и разделиха. Последната година беше трудна за инфлуенсърите, получават далеч по-малко ангажименти и хонорари. Това доведе и до раздялата им. Александра винаги е била материално момиче, колкото и да се прави на ромнатичка”, обобщават в светските среди.

Упорито се говори, че г-жа Петканова от известно време има друга връзка. Тя се срещала със заможен господин с проспериращ бизнес. Отношенията им в началото не били сериозни, но вече връзката им навлизала в нов етап. Най-вероятно съвсем скоро ще стане ясно и кой е загадъчния господин, който раздели светското семейство Петканови.


Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки