Щурачка! Дана от „Татковци“ затвори улица заради ЧРД на мъжа си – Звезди от „Ахат“!

0

Актрисата Силвия Драгиева май ще се окаже по-нестандартна дори от героинята си Дана в сериала „Татковци”. Червенокосата звезда има щури идеи, каквито не хрумват на почти никоя друга жена. Най-любопитната сред тях е да затвори цяла улица в столичния център заради мъжа си – Звезди от „Ахат”, пише „Уикенд”.

Поводът, който накарал Силвия Драгиева да поиска от столичната община затваряне на улица, бил рожден ден на мъжа й. Звезди празнувал през юни и неговата половинка преценила, че времето е идеално за купон на открито. Решила да организира парти изненада, в което да включи цял квартал. За целта трябвало да затвори поне една улица, където да организира купона. Избрала си централната „Екзарх Йосиф”, защото домът им със Звезди бил наблизо. Отишла в общината, за да поиска отцепване на района. Започнало се шеметно писане на молби, попълване на декларации и обикаляне по дирекции, но Силвия не се отказала. Навсякъде обяснявала, че „това е нашата рок легенда – Звезди от „Ахат”, и ние като истински българи трябва да го почетем”. Наложило се дори да прави подписка в квартала. В крайна сметка успяла да затвори улицата и да организира купона.

Тогава обаче дошла още по-трудната част – да накара Звезди да отиде на въпросната улица, след като на него просто му се ходело на ресторант с любимата жена в съвсем друг район на София. Силвия започнала да го увещава да се отбият до „Екзарх Йосиф”, за да видят „едни познати”. Той се съгласил с огромно нежелание и дори раздразнение. Отдалече видял балони и парти надписи, но решил, че са за друг. Когато осъзнал, че това е изненада от жена му за рождения му ден, бил на върха на щастието. Празникът бил най-хубавият в живота му досега. В него се включил целият квартал, а и много хора, които просто минавали по улицата в подходящия момент и имали настроение за купон.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки