Обрат! Ето какво се случва с Георги от „Гласът на България“

0

Финалистът от „Гласът на България“ Георги Костадинов ще представи два проекта през януари, един от които с треньорите в „Гласът на България“. За какво точно става въпрос обаче, все още е изненада.

„Скоро ще пея и със сестра ми Криста, която ще има нов албум“, издава Георги.

След фурора, който предизвика в шоуто, Георги продължава да кара такси.

„Промених се. Моментите, които бях забравил в миналото си, се върнаха. Но успях да надградя това, което исках да покажа на хората“, признава талантът пред bTV.

„Той е толкова добър певец и човек, че много исках да го видя там. Хората да го видят, да го оценят“, добави и Елена Кокорска, с която се обичат вече от цели 12 години.

Наскоро в таксито на Георги се качват четирима души, които, разбира се, веднага го разпознават. Били толкова впечатлени от него, че поискали да си направят снимка. „Даже попяхме по пътя“, разказва Георги.

Наскоро той прави нещо, което една майка ще помни до края на живота си – спасява детето й в изключително екстремна и страшна ситуация.

„Тази случка не е за разказване, защото е много страшна. Хората не могат да си представят какво се случва, когато човек, който се бори за живота си, и то дете, се качи в таксито ти… Братчето му го сложи на задната седалка, защото той не можеше да диша, беше посивял, а майката беше в истерия. Не се съобразих нито със светофари, нито с движение, просто дадох газ и исках да стигна до възможно най-близката болница. 

В крайна сметка детето стига навреме при лекарите, които правят възможното и успяват да спасят живота му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки