Като младо яре! Лили тича и подскача на сцената боса! (ФОТО)

0

За пореден път Лили Иванова показа две неща – че на родната сцена няма друга като нея и че за музикалния връх няма възраст.

Гранддамата на българската музика изнесе впечатляващ концерт в сряда вечерта в зала 1 на НДК, като в продължение на 40 минути зрителите я викаха няколко пъти на бис. Тя излизаше от сцената, но всеки път се връщаше, чувайки бурните аплодисменти и овации на хилядите присъстващи в най-голямата концертна зала у нас.

През първия един час на мащабната изява тя представи 15 от по-новите си песни, които накараха зрителите да станат от местата си и да затанцуват. Залата буквално експлодира от емоции, когато Лили запя „Щурче“, „Детелини“ и „Панаири“, а мнозина се просълзиха, връщайки се назад в годините. В следващите 40 минути имаше повече овации, отколкото пеене, но емоциите в залата не утихваха.

А Иванова беше фурия на сцената. В един момент заяви: „Не знам дали да стоя още нависоко“. И след секунди събу обувките си с висок ток и започна да подтичва по сцената. Публиката изпадна в екстаз. До нея стоеше малка масичка, на която имаше бурканче мед. На няколко пъти тя спира концерта, за да похапне от него, а в един момент дори опита директно от бурканчето. Всяка по-нестандартна нейна изява беше последвана от силни ръкопляскания.

„Този фенер ми пречи. Изгасете го. Няма как да работя“, обърна се към екипа си Иванова, визирайки един от прожекторите, който светеше директно в лицето. Едва когато беше изгасен, тя продължи концерта си. Иначе осветлението беше изключително ефектно и преливаше в различни цветове според нюанса на всяка нейна песен.

Многократно Лили се обърна към публиката и й благодари. „Все пак често казвам, че вие сте най-важните“, заяви с дълбок поклон примата на родната естрада. Не липсваха и моменти на напрежение с нейния екип, но тя грациозно обръщаше тези ситуации в шега. „Така е, караме се, но накрая винаги се разбираме и приключваме с усмивка“, сподели с почитателите си Лили. И в един момент окончателно напусна сцената, а хората си тръгнаха с широки усмивки, писа „България Днес“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки