Издаде се! Банда Банда се връща при Гала!

0

Андреа Банда Банда упорито настоява, че се връща в предаването „На кафе” по Нова тв, където водеше рубрика до преди няколко седмици. Симпатичната брюнетка си взе почивка, тъй като стресът й дойде в повече и безсънието е сред резултатите. Завръщането на Андреа Банда се смяташе под въпрос, но самата тя се издаде преди дни, че това ще се случи, пише „Уикенд”.

Това се случи покрай обявата за работа, която сподели в инстаграм. Ценен кадър напуснал екипа на Андреа, което наложило да търси друг такъв. Тя допълни, че все трябва да се върне на работа в телевизията, като вместо да изпише думата, сложи картинка на тв екран. „Иначе каква гигантска загуба за българския зрител”, прояви чувството си за хумор Андреа Банда Банда. Тя се извини, че не е отговорила на всички, които са й писали за реклама, но не им е отговорила. „Не съм ядрен физик, но толкова мога сама”, написа бърбораната. Тя се извини и за това, че не може да взима стажанти на този етап, тъй като няма възможност да отделя време за обучението им. Има нужда от помощ и споделени отговорности. „Имам доста работа и все готина, но съм пълен хаос и имам нужда някой да менажира. За мен е важно да намеря някой, от когато и аз мога да се уча и с когото мога да споделям отговорността – би могъл да вземе решение вместо мен, ако фокусът ми е върху друга задача”, сподели Андреа Банда.

Засега не е ясно кога брюнетката се връща в „На кафе”, но от последните й видеа в социалната мрежа стана ясно, че вероятно ще е с нова рубрика. Идеята й е за алтернативен панел в предаването. Андреа щяла да го води и ще включва титулярката на предаването Гала, както и други двама гости, като ще обсъждат актуални теми. Андреа Банда Банда лансира тази идея преди време, но досега не успя да я реализира. Според запознати обаче това надали ще се случи скоро, тъй като екипа на предаването не я искал.

Междувременно брюнетката падна и си нарани ръка и пръст. „Не мога да си вдигам ръцете, за да си измия косата и трябва да ходя на фризьор, защото си нямам един вкъщи”, пошегува се тя в социалната мрежа.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки