Край на спекулациите! Гринго нито пребил, нито обрал, нито зарязал Софка!

0

Гринго не е пребивал Софи Маринова, нито я е обрал, нито пък я е зарязал заради друга жена. Всичко това е поредната измислица, уврели личният пиар на ромската перла – Тодореско.

„Не е имало побой – обяснява той пред „България Днес“. – Ако имаше нещо такова, Софи щеше да излезе по телевизията и да си каже. Тя не си мълчи. Софи и Гринго са в много добри отношения. Не са се карали. Нито я е пребил, нито ограбил. Той не е останал без пари, че да краде от Софи. Те живеят 7 години заедно. Няма как да я й свие ценности. Каквито и проблеми да са имали през годините, никога не са си правили мизерии един на друг“, добави още импресариото на гласовитата певица.

Той пояснява още, че като всяка двойка и Гринго и Маринова се карат, а следващия момент се обичат повече от всякога: „Много им е бурна любовта. Карат се, приключват и се разделят, а на другия ден са заедно. И Софка, и Гринго са много избухливи. Казват си „айде край, това беше“ и след малко се обичат повече от всякога. Може сега да не са заедно, а след дни да са. Като всяка една двойка всичко отминава. Къща, без комин, който не пуши, не е къща“, казва още Тодореско.

Що се отнасяло до приписваната връзка на Гринго с бизнесдама с две деца, това нямало как да стане, а Софка щяла да изяде с парцалите любимия си, ако кривнел от правия път.

Фактът, че напоследък двойката не се появява заедно на публични места Тодореско обяснява с многобройните ангажименти на Гринго. Това била и причината той да не е на Малдивите по време на семейната ваканция: „Гринго не успя да замине заради неотложни ангажименти. Пътуването не беше планирано. Взеха решение за ваканцията една седмица преди това. И Гринго не успя да се освободи от работата си, а Софка си отложи изявите, защото на нея й хареса идеята за екзотична почивка“, казва още импресариото на Маринова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки