Болни амбиции! Деси от „Фермата“ щяла да става родната Ким Кардашиян!

0

„Българската Ким Кардашиян“ е рекламен трик. Смятам, че много неща се изписаха, къде верни, къде – не. Не смятам, че съм стигнала твърде далеч. Когато е трябвало, между мен и Ким Кардашиян е имало някаква прилика. Днес, бих казала, че изобщо не си приличаме“, заяви Деси от „Фермата“ в интервю за Woman.bg.

36-годишната Деси Павлова от София бе втората, напуснала „Фермата“ този сезон и първият ратай, изгубил дуел. Твърди, че се връща се у нас преди 4 години, за да даде последен шанс на родината си.

Преди това живе в САЩ 13 години. В Ню Йорк завършва журналистика. У нас първо работи за новините на bTV, след това става част от екипа на Гала в Нова, където започна поредица, която трябваше да я превърне в българската Ким Кардашиян.

“Моите очаквания за престоя ми във „Фермата“ се оправдаха. В стопанството се сблъсках с начин на живот, който е много по-различен от този, който водя в ежедневието си. Две седмици бяха напълно достатъчни да предизвикам себе си, като изляза от зоната си на комфорт. Така човек може да стигне до катарзис – първо изгаряш като феникс, а после отново се раждаш. Разбира се, ще продължа да следя предаването“, казва журналистката, която се сближила с Ванчето, Живка и Сия.

„Смятам, че и в реалният живот ще се срещнем“, твърди тя.“ Да изкараш съзнателният си живот в Америка е нещо, което те формира за цял живот. Още в първите дни в САЩ се сблъсках с един много различен манталитет от този на българите. Най-силно впечатление ми направиха усмивките на местните хора. Където и да отидех – от аптека до кино, американците винаги бяха усмихнати. Усмивката е част от възпитанието им“, казва още тя.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки