Скандал! В „Игри на волята“ жълтите с помощ от външен човек!

0

В епизода на шоуто „ Игри на волята“, излъчен в понеделник,  стана ясно, че племето на Шампионите мами шоуто.

Оказа се, че докато се на Дивата река и нямат никаква храна освен тази която сами си ловят, Жълтите получили помощ от външен човек. Те плащат на случайни хора, които открият наблизо. За да не намерят парите у тях, шампионите ги пришиват в чорапите си. Вместо да гладува, племето си хапва сладко- сладко наденички, хляб и вкусни деликатеси.

Всичко това е заснето от камерите, а племето на Шампионите получи сериозно наказание. Техният капитан Александър директно отиде на номинация. Останалите от отбора още една седмица трябва да спят под открито небе. След разправията тест-пилотът Александър заяви, че напуска шоуто.

„България днес“, пише, че  няколко души от Жълтите са избягали от лагера. Играчите не издържат на глада и решават да търсят храна. „Молеха за храна. Искаха хляб и нещо да сложат в устата си. Всеки срещнат разпитваха и молиха за съдействие“, казва местен, видял с очите си как двама от играчите бродят по плажа.

Еди от племето на Жълтите разкри какво е продиктувало да прибегнат до чужда помощ. „Гладът бе по-силен от съзнанието ни“, сподели Борис Налбантов, който е рекордьор на Гинес за най-много набирания за минута.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки