Карамазов бесен! Не си е сменял името!

0

Владо Карамазов отрече слуховете, че официално е сменил фамилното си име Александров със своя артистичен псевдоним, взет от романа на Достоевски „Братя Карамазови”.

Повод за мълвата стана снимка на актьора с колежката му Теодора Духовникова и неизвестна за широката общественост адвокатка пред Софийския районен съд. Коментарът на Владо към снимката беше: „Нещо, което трябваше да направя преди години, го направих сега! Благодаря на Теди, на адв. Даскалова и адв. Пантева!”. Неизвестно защо много хора решиха, че звездата официално е сменил фамилията си. Една от фенките му директно попита: „Вече официално Карамазов?”. Дни по-късно актьорът й отговори: „Никога”. По този начин той сложи край на спекулациите относно името си, но остави мистерията около въпросното „нещо”, което с години не е направил, пише „Уикенд”.

Преди време Владо призна, че съжалява за избора на артистичния си псевдоним. Той твърди, че ако е можел да се върне назад във времето, е щял да предпочете да се подписва със собственото си фамилно име. Идеята за промяната му е била на режисьорката Лилия Абаджиева. Тя решила, че Александров звучи твърде обикновено за фамилия на актьор

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки