Трагедия! Ковид отнесе близък на Крис Костов!

0

Кристиан Костов, който класира България на заветното 2-ро място в песенния конкурс „Евровизия“ през 2017 г. изживява тежък личен момент.

Изпълнителят на „Beautiful Mess“ сподели в ефира на Нова телевизия, включвайки се в студиото чрез видео връзка на живо, за болезнената загуба на своя любим дядо. Той си е отишъл в следствие на коронавирус. Младият певец, който преди няколко години се върна да живее в Москва, разказа, че цялото му семейство е изкарало болестта, при това доста тежко. Самият той се е чувствал много зле.

„Covid е ужасно нещо. Дядо ми почина от него. Той бе най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи, които каза, бяха: „Помогнете ми, моля, лошо ми е“, сподели със свито сърце Костов, който, въпреки случилото се, признава, че се опитва да бъде колкото се може по-позитивен, колкото и трудно да му е това.

Той обясни, че отвлича вниманието си от злощастието с работа върху няколко проекта едновременно. Разбира се, една от темите на интервюто бе и промяната във визията му, която от известно време насам предизвиква истинска лавина от противоречиви коментари в социалните мрежи. Преди пандемията да избухне, Кристиан бе на гости на свои приятели в Ню Йорк, откъдето публикува снимки, показващи различния му външен вид, който с течение на времето стана все по-силно повлиян от k-pop културата.

„Не мисля, че съм се променил доста“, заяви сега той, уточнявайки, че има хора, които го харесват точно такъв, какъвто е. „Нормално е да не бъда харесван от всички“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки