Гавра! Георги Христов размаза Дара и Галена!

0

Певецът Георги Христов използва личния си Фейсбук профил, за да напише унищожителен саркастичен коментар за Дара и Галена като част от журито в „Гласът на България”, видя ZAR.BG.

Той нарича подигравателно тв формата „забавен” и „хвали” бТВ, а на Дара не може да нацели правилно името, защото по думите му изпълнителката е „някаква никаква”, която не бил чувал, а е жури, възмщава се певецът.

Другата му мишена е Галена,  която певецът дори не благоволява да окачестви, защото явно е под достойнството му, затова пък с тънка ирония не й спестява известността от „други сайтове”.

Очевидно гласовитият музикант има предвид  начина, по който Галена изгря на звездния чалга небосклон в началото на кариерата й. Тогава изтече порно клипче на стартиращата певица, което заля  мрежата с изпълненията в една вана, а след това певческата й кариера се извиси до небесата, та до… жури в „Гласът на България”.

Факт е, че самата Галена неведнъж публично е признавала, че „в космоса” я е изстряло именно това видеоклипче.

Ето какво написа Георги Христов, без редакторска намеса: „Много забавен формат по БТВ! Някаква  никаква Джара , Жара , Фара, е не съм я чувал,жури…! На проектоминистърката на  културата  на Слави ,била  мяра….! Честито пак! Казаха ми , била Дара…???!!!Която и да е! Другата е известна …….!От  други сайтове!БРАВО БТВ!”

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки