Обсебване! Върла фенка си татуира лика на Диона

0

Върла фенка увековечи на ръката си новоизлюпената чалга дива Диона. Цвети, както се казва почитателката на певицата, е от Сливен и първоначално изписа името на любимката си от вътрешната стана на китката си.

Това обаче очевидно не е удовлетворило девойката, която решила да засвидетелства любовта си към своя кумир с нещо по-впечатляващо.

Така тя решила да изрисува лика на Диона върху върху горния си крайник и след няколко дни усърдна работа на виден сливенски татуист образът на бившата рапърка грейнал върху кожата на обожателката.

Татусът на Диона включва и новите й гърди

 „Животът е твърде кратък да се живее с надежди. Трябват ми сбъдвания, обич и щастие… Нямам нужда от разочарования и празни думи… И ако хората ме разбират – добре, а ако не ме разбират – проблемът не е мой… Искам да изживея останалата част от живота си в радости… Защото съм влюбена в живота и ще остана влюбена в него до края! Но предпочитам да играя главната роля в своя живот, а не второстепенна в нечий друг. И нека да съм малко пламъче, но никога няма да стана отразена светлина! Тя си знае!“, пише в прочувствено обръщение обсебената от гуруто си Цвети под снимки с процеса на татуирането.

Диона изгря на музикалния небосклон като рапърка преди 3 години, като участва в първия БГ Мюзик фест, организирани от Виктор и Ненчо Касъмови, а директор на феста бе единственият син на по-големия брат  – Денис. От събитието Диона дори си тръгна с награда. Касъмови обаче не й предложиха договор, защото по онова време тя още не изпълняваше попфолк, какъвто е основният жанр във фирмите на двамата братя.

Така изглеждаше прохождащата на музикалната сцена Диона през 2018 г.

Денислава Сашова, както е истинското име на Диона, бързо се ориентира в шоубизнеса и обърна палачинката, като заряза позаглъхващия рап и се захвана да пише и изпълнява чалга. Така и „пристана” на музикалната фирма на Галин, откъдето пък драсна съвсем скоро.

Големия си пробив в лекия жанр обаче тя направи, като си подари за рождения ден нови гърди и тутакси се озова в „машината за звезди” – Пайнер. Запознати мълвят, че това е било едно от условията за договора между музикалния гигант и едно от най-новите попълнения в попфолка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки