Провал! Ники Дойнов прежали воаяж за медения си месец!

0

Предсрочните избори провалиха плановете за романтичен меден месец на Ники Дойнов и жена му Петя. Двойката мина под венчило в края на юни, но шефовете на младоженеца му отказали отпуска за сватбено пътешествие. То се отлага за неопределено време, пише „Уикенд”.

Първоначалните планове били звездата на Нова телевизия и неговата любима Петя Иванова да заминат за някоя екзотична държава веднага след като си кажат „Да!”. Всичко обаче се провалило с гръм и трясък, когато президентът Румен Радев обяви, че изборите ще са на 11 юли. Датата е само две седмици след сватбата на водещия. Още като чул кога ще се гласува за нов парламент, той бил наясно, че трябва да се сбогува с плановете си за меден месец. В Нова тв, както и в останалите големи телевизии в страната, периодите около изборите са най-напрегнати за целия екип. Всички се мобилизират за извънреден труд и само тежко болните са освободени от професионалните си задължения. Звездите в подобни моменти са най-натоварени, а самият Дойнов е определен за един от водещите предаването „България избира новите депутати” навръх изборния ден. Така е немислимо да излезе в отпуска.

Периодът след изборите също ще бъде напрегнат за него и колегите му, тъй като предстоят свикване на новото народно събрание и опити за сформиране на правителство. Очаква се огромен медиен шум, който ще продължи най-малко месец и то при положение, че не се повтори сценарият от пролетта, когато правителство не беше сформирано и се наложиха предстрочните избори посред лято. Всичко това означава, че младоженецът Дойнов ще може да излезе в отпуска за сватбеното си пътешествие най-рано в средата на август и то ако има късмет. Това е близо два месеца след сключването на брака му с Петя.
Въпреки че не му било приятно, Ники не се и оплаквал от създалото се  положение. Той приемал нещата философски. Чакал е да стане почти на 50 години, за да се ожени, няма да стане нищо фатално, ако почака още малко за медения си месец. Половинката му била далеч по-недоволна от ситуацията. Петя от години мечтаела любимият й да я направи почтена жена. Той се е решил на тази важна стъпка цели 7 години след началото на връзката им и 4 години след като влюбената жена го дари с дете.
Както „Уикенд” писа, сватбата вече е била отлагана веднъж заради смъртта на бащата на Ники – проф. Стефан Дойнов. Наложило се двойката да чака повече от година, докато узакони връзката си, заради суеверието, че нов смъртен случай ще сполети всяко семейство, което вдига сватба по-малко от година след смъртта на някой близък. Когато станало ясно, че сега пък ще трябва да отлага меденият месец, булката сериозно се изнервила. Но понеже така или иначе няма как да повлияе на събитията, накрая се примирила и била благодарна, че макар и без сватбено пътешествие, поне е госпожа, а не госпожица.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки