Разкрепостена общинарка си снимка срамотиите на работното място! (Снимките са САМО за възрастни)

0

Грандиозен скандал се разрази в общинските среди, след като 40-годишната служителка от ГЕРБ в столичния район „Младост” Светослава Филипова лъсна в порно кадри. Всъщност снимките си е правила самата тя на работното място и след това ги е разпращала на свои любовници.

Фотосите са достойни за XXL канал, като на голяма част от тях се виждат в детайли подробностите на Филипова. Разпространени са от сайта Jilo.bg по сигнал.

Не по-малко пикантна е професионалната история на Филипова. Оказва се, че тя далеч не е в Общината по случайност. Българската шуробаджанащина действа и тук с пълна сила.

Светослава е от град Неделино и е била любовница на бившия кмет на района инж. Румен Русев, който я закрилял на поста. На благата позиция да отговаря за даренията в „Младост” брюнетката била уредена от нейната леля Албена Цанова, която доскоро бе главен счетоводител на „Младост”, като управляваше „Финансово-счетоводни дейности и човешки ресурси”.

Двете имат силна родствена връзка – майката на Станислава е втора братовчедка на натирената главна счетоводителка. Албена Цанова пробутала още една своя племенница в общ. „Младост” – дъщерята на своята сестра, която работела в Търговския отдел, но и тя отдавна била махната от управата.

Другият сериозен чадър над попрезрялата палавница опъвал бизнесменът Георги Евтимов, собственик на строителната компания „Булстрой груп”, който от години играе задкулисни игрички с управата на района. Преди няколко години името му лъсна покрай грандиозен скандал със застроена градинка в най-търсената първа част на „Младост”, където вместо алеи за децата, строителят бодна скъпарски комплекс „Хармония”.

Покровителят на скандалната Светослава Филипова е известен в бизнес средите като мошеник. Георги Евтимов дължал пари на стотици хора.

След новината за скандалните снимки мястото на Светослава Филипова вече е овакантено.

Скандалните кадри вижте ТУК.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки