Бързак! Фицата с два развода и недовършена къща за 6 години

0

От 6 години актьорът, който стана любимец на публиката в ролята на Коцето от „Домашен арест“, строи фамилна къща. Филип Аврамов започнал строежа през 2015 г. на мястото на семеен парцел в кв. „Надежда“, пише „Уикенд”.

Вдигането на постройката обаче се проточило заради липса на финанси, а през това време той успял да се разведе с първата си съпруга Милена, да се задоми повторно за медицинската сестра от „Пирогов“ Севинч Ибрахим, повторно да се разведе и да се събере с бившата си жена. Актьорът показа до къде е стигнал със строителството по време на участието си в кулинарното шоу „Черешката на тортата“. Фицата разкри, че новият му дом ще се казва „Надежда 2“, но рязането на лентичката се проточило заради пандемията от Ковид-19.

„Останахме без работа и не можах да генерирам необходимата сума“, призна актьорът. Над входната врата той е поставил табела „Аврамов дом“, тъй като освен него, първата му съпруга Милена и дъщеря им Рая, ще живее и баща му Георги Аспарухов. Бившата му половинка Севинч от която има щерка Ана, останала да живее с детето в малък апартамент в друг квартал.

Заради липсата на всякакви удобства, за участието си в кулинарното предаване Фицата избра да готви в апартамента на своята тъща.

На първия етаж актьорът е започнал строежа на театрална сцена, на която да се изявяват негови колеги. Някои от тях с желание се включвали в строителството. Помагал и баща му. Възрастният човек щял да украси стените със стенопис. В двора пък имало стена, направена от кал, която била вдигната от дядото на актьора. „Тя е на 110 години. Тук ще направя чешма в памет на дядо ми, на когото съм кръстен“, разкрива Аврамов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки