Повторен тежък коронавирус погубил звездата от „Скъпи наследници“ Лорина Камбурова

0

Колеги, приятели и почитатели на актрисата и певица Лорина Камбурова, която издъхна от двойна вирусна пневмония в Москва, са неутешими и шокирани от неочакваната й кончина.

Малко повче светлина върху трагичната гибел на тзвездата от „Скъпи наследници“ хвърля руската актриса Полина Олендбург.

„Товар 200 е толкова ужасна дума, неприложима за това красиво и весело момиче. Зловещи думи: „Лорина е мъртва“. Лорина Камбурова. Нашата Лоринка … Не може. Не трябваше. Тя беше сираче. Българка. Пристигна в Русия след снимките на филма „Любов и чудовища“. Тя говореше с очарователен акцент. Обичаше ни всички и ние я обичахме. Как да не я обичаш? Весела, умна, деликатна, мила, невероятна. Истински огън. Запознахме се на фестивал във Виборг и се смяхме до сутринта в много топла приятелска компания. Не можехме да се разделим. После Москва ни раздели всички, както обикновено. И ние, разбира се, нямахме време. Не успяхме да направим нищо. Всеки се втурна по делата си. Тя беше в болницата дълго време. Мислех – ей сега ще се възстанови, ще „засвети“ отново… А сега можете да запалите само свещ…. Мила, скъпа, най-прекрасна… Прощавай.

Средства за транспортирането (на Лорина Камбурова в България – бел. ред.) можете да изпратите на този номер (Sberbank) 8 (917) 586-36-70 Ирина“, написа във Фейсбук Олденбург.

В коментар към поста й Галина Свинцова добави: „Повторен тежък ковид. Прекара последните два месеца в болницата. Изглеждаше, че е „изплувала“ и изведнъж – реанимация, и – край. Преди около година също прекара ковид в тежка форма“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки