Промяна на 50! Малък Тошко позеленя и побеля!

0

Малък Тошко подхвана екокаузите и ще се се бори за запазване на природните ни богатства и биоразнообразието.  Той прегърнал зелената идея, съчетавайки я с бизнес още през миналото хилядолетие, когато през 1998 г. създава кокошкарник за щастливи кокошки.

Сега синът на легендарните Иван Славков и Людмила Живкова е регистрирал своя фондация с името „Сдружение за екологично равновесие“, като има намерение да развива дейност в тази посока.

Тодор Славков закръгли половин век на 18 май и макар че доста е побелял, изглежда поне 10 години по-млад, благодарение на несекващото си чувство за хумор и чаровно излъчване. За 50-те си години живот той е все в устата на хората – независимо дали с позитивни постъпки, или големи изцепки. „По-добре в устата, отколкото в краката”, често обичал да казва внукът на Тодор Живков, издават от обкръжението му.

„Живея си живота. Никога не съм искал нищо конкретно, така ми се е стекъл животът, че съм получавал много неща. И това ме прави щастлив. Какво друго да кажа? Добре съм, здрав съм“, сподели новоизлюпеният еколог на връх юбилея си. И каза, че най-много го радва щерка му Катерина и неговите близки.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки