Грозна гледка! Бони и Емануела се наливат на сцената!

0

Позастаряващите, макар все още хитови фолк певици Емануела и Бони си спретнаха щур купон в пловдивско заведение, като се наливаха с лксозно шампанско даже на сцената!

Двете се засекли случайно – Емануела имала участие, а Бони, която след ринопластиката не прилича на себи си, просто отишла на купон. Там обаче двете фурии се спели на сцената, а покачващите се градуси в чалготеката и върлите танци-манци отворили гърлата им не само за дуети, но и за хладни слабоалкохолни напитки, като обръщали чашите на екс, твърдят свидетели.

Според Емануела анти ковид мерките за спиране работата на заведията били грешка, а по по-правилно било да затворят училищата, детскте градини и градският транспорт, защото там бацилите били най-много, цитира я в. „Българиа днес”.  По думите й, каквито и мерки да се прилагат, вирусът щял да си циркулира, та затова по-доббре било всичко да работи.

Напомняме, че след отпадането на забраната за работа на нощните клубове, както и на събиранията на повече от 15 души, всичик чалга изпълнители удариха кьоравото с многобройни участия през май, като програмата и на най-скъпте от тях е претъпкана до пръскане.

Снимки: Secret

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки