А ако стане дунда?! Мария Бакалова иска „тесто със сирене”, мятка мусака

0

Изгрялата в Холивуд млада бг звезда Мария Бакалова най-много обича баница! Ястието страшно й липсвало Отвъд океана, а нямало как да си направи, защото търсила, но не намерила кори!

Това признава самата тя в в рубриката „Попитай ме нещо“ на списание ELLE след тазгодишното раздаване на наградите Оскар, а един от въпросите към нея е коя е любимата й храна.

Дори пояснява за американските читатели що е то: „Любимото ми е баница – представлява тесто със сирене и може би е от нещата, които ми липсват най-много от България, защото тук никъде не мога да намеря“.

Тя отива дори по-далеч, цитирайки и мусаката като българска гозба, като явно не знае, че е гръцка и оригиналната мусака е с патладжани, а не с картофи:  „Може би повечето българи, които гледат, ще си помислят, че ще кажа мусака. Тя малко прилича на лазаня, но не това е любимата ми храна, въпреки че я приготвям много добре.”

И в това интервю Мария не пропуска да разкаже за подготовката си за вечерта на „Оскар”-ите, описвайки суматохата: „Денят на „Оскарите“ бе сред най-вълнуващите в живота ми. Станахме много рано сутринта, всички обикаляха и се суетяха около мен. Слагаха ми бижута, махаха ги, постоянно променяха нещо, защото търсехме точно определена визия“, цитира я dir.bg.

Звездата от „Борат-2” споделя и защо е избрала да е облечена в бяло: „Исках да съм в бяло, като символ на новото, чисто начало. Беше едновременно красив и луд ден! В крайна сметка си заслужаваше, защото се чувствах като принцеса“

Само че този образ на изтънченост е далеч от мяткането на мазни бг баници!  Тестеното кулинарно бг произведение може и да е много вкусно, но Мария следва да пази специален ханителен режим, за да не се разплуе на млади години! И, разбира се, трябва да подобри общата си култура, за да не говори глупости за ужас на съседите гърци.

Прегледана: 27043

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки