Ева Веселинова вече дразни: не казва кой е бащата, не казва имената, но не спира да спами с бебета!

0

Колкото и да се радват на близначетата на Ева Веселинова, дори и най-откровените й фенове вече са отегчени от истерията около тях.

Самата блондинка прави всичко възможно, за да поддържа интереса към новородените жив, но в същото време не отговаря на основните въпроси. А именно кой е таткото и как се казват момченцето и момиченцето й.

Всеки ден във виртуалното пространство се появяват нови коментари на Ева за това как е преминало раждането, как се чувстват бебета, как се възстановява тя. Но цялото тяло вълнение е нещо толкова естествено, че за последователите й едва ли представлява особен интерес.

Дори тези, които от години симпатизират на бившата ко-водеща в „Господари на ефира”, вече са тотално изтръпнали и не проявяват какъвто и да било интерес.

Има и такива, които оправдават Веселинова. Но не я оправдават заради хормоните след раждането, а заради факта, че е подписала редица контракти, които трябва да изпълнява. Всички те я задължават да се появява и да прави и невъзможното около нея да се шуми. Едва ли и самата Ева иска да се снима недоспала, рошава и изморена, но вече е поела ангажиментите, подплатени със солидни хонорари, от които няма как да избяга.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки