Ева Веселинова вече дразни: не казва кой е бащата, не казва имената, но не спира да спами с бебета!

0

Колкото и да се радват на близначетата на Ева Веселинова, дори и най-откровените й фенове вече са отегчени от истерията около тях.

Самата блондинка прави всичко възможно, за да поддържа интереса към новородените жив, но в същото време не отговаря на основните въпроси. А именно кой е таткото и как се казват момченцето и момиченцето й.

Всеки ден във виртуалното пространство се появяват нови коментари на Ева за това как е преминало раждането, как се чувстват бебета, как се възстановява тя. Но цялото тяло вълнение е нещо толкова естествено, че за последователите й едва ли представлява особен интерес.

Дори тези, които от години симпатизират на бившата ко-водеща в „Господари на ефира”, вече са тотално изтръпнали и не проявяват какъвто и да било интерес.

Има и такива, които оправдават Веселинова. Но не я оправдават заради хормоните след раждането, а заради факта, че е подписала редица контракти, които трябва да изпълнява. Всички те я задължават да се появява и да прави и невъзможното около нея да се шуми. Едва ли и самата Ева иска да се снима недоспала, рошава и изморена, но вече е поела ангажиментите, подплатени със солидни хонорари, от които няма как да избяга.

Прегледана: 28087

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки