Истината! Ето колко дебела е била Никол Станкулова

0

Една от най-популярните реклами на продукт за отслабване е с облика на Никол Станкулова. Ако човек се загледа в рекламното послание, ще си помисли, че синоптичката била дебела.

Нещо повече, там недей в лъжовното обръщение към наивните кандидат-фиданки се крие грозната лъжа, че Станкулова е тежала над сензационните за нея самата 70 килограма.

Истината, обаче, оказва се е коренно различна.

Самата Никол разказва, че никога теглото й не е надвишавало 58 килограма.

А всичко останало е лъжа и грозни измислици. Тя е категорична, че въпросната реклама спекулира с името и външния й вид. Хората, които стоят зад въпросния продукт, никога не са се допитвали до нея може или не да използват облика и популярността й, за да продават магическо средство за отслабване. Още по-малко е взела каквито и да било пари за това лицето й да се използва с рекламна цел.

Именно поради това Станкулова се обръща към многобройните си фенове с молба да не се доверят на всичко, което се върти във виртуалното пространство.

Хората, които са в близкото й обкръжение, са наясно, че няма как тя да се включи в подобна кампания. Но все пак сигурно има много заблудени, хвърлили си парите на вятъра за съмнителен продукт за отслабване.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки