Истината! Ето колко дебела е била Никол Станкулова

0

Една от най-популярните реклами на продукт за отслабване е с облика на Никол Станкулова. Ако човек се загледа в рекламното послание, ще си помисли, че синоптичката била дебела.

Нещо повече, там недей в лъжовното обръщение към наивните кандидат-фиданки се крие грозната лъжа, че Станкулова е тежала над сензационните за нея самата 70 килограма.

Истината, обаче, оказва се е коренно различна.

Самата Никол разказва, че никога теглото й не е надвишавало 58 килограма.

А всичко останало е лъжа и грозни измислици. Тя е категорична, че въпросната реклама спекулира с името и външния й вид. Хората, които стоят зад въпросния продукт, никога не са се допитвали до нея може или не да използват облика и популярността й, за да продават магическо средство за отслабване. Още по-малко е взела каквито и да било пари за това лицето й да се използва с рекламна цел.

Именно поради това Станкулова се обръща към многобройните си фенове с молба да не се доверят на всичко, което се върти във виртуалното пространство.

Хората, които са в близкото й обкръжение, са наясно, че няма как тя да се включи в подобна кампания. Но все пак сигурно има много заблудени, хвърлили си парите на вятъра за съмнителен продукт за отслабване.

Прегледана: 28843

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки