На сухо! Нора Недкова още е без мъж!

0

На сухо! Нора Недкова още е без мъж!

На сухо от доста време е Нора Недкова. Тя все търси любовта, но – уви, все нещо не се получава.

Макар че е готова да създаде семейство, връзките на плеймейтката все се разпадат, а Принца на бял кон все не се появява.

 „В момента не съм обвързана, посветила съм се единствено на себе си“, разкрива Нора.

Блондинката е стигнала до извода, че освен любовта има и много други неща в една връзка, за които явно трябва още много да учи.

„След като махна грима и удоволствията, остават двама души и те трябва да си говорят за нещо от живота. Трябва да бъдат интелектуално съвместими по някакъв начин“, реди мъдри мисли секси миньончтето.

И, о, чудо – по време на пандемията Норчето останала вкъщи и решила да се захване с духовно усъвършенстване: „Останах насаме със себе си, станах по-близка със себе си, с Господ, с нематериалните неща. Никой не знае колко книги съм прочела, какво е образованието ми“, споделя тя, като уточнява, че е изчела няколко от най-добрите книги за личностно развитие, започнала е да медитира, да се информира по социални и политически въпроси.

„Не съм намерила правилния мъж, с когото да съм готова да създам семейство. Много са сложни човешките взаимоотношения. Не стига само любовта. Двамата трябва да са на една енергия, на едно интелектуално ниво. В отношенията обикновено жената е по-израснала от мъжете в емоционален план“, обяснява защо все още не е сериозно обвързана тя, пише „България днес”.

Мис Плеймейт 2017 г. признава, че се е научила да отсява негативното отношение. През последните четири години Недкова отнася сериозен хейт и всяка нейна крачка бива критикувана и осмивана. Повечето хора са скептично настроени към нея след конкурса и усеща много омраза към себе си. Нора се шегува, че съчувства на Бойко Борисов, защото не е лесно да си мразен от толкова много хора.

„Ако не бях минала през всички тези изпитания след конкурса, нямаше да съм това, което съм в момента. Смятам, че доста израснах. Минах през упреци, недоверие и видях хората, които наистина ме оценяват заради самата мен“, допълва разочарованията си Нора.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки