На сухо! Нора Недкова още е без мъж!

0

На сухо! Нора Недкова още е без мъж!

На сухо от доста време е Нора Недкова. Тя все търси любовта, но – уви, все нещо не се получава.

Макар че е готова да създаде семейство, връзките на плеймейтката все се разпадат, а Принца на бял кон все не се появява.

 „В момента не съм обвързана, посветила съм се единствено на себе си“, разкрива Нора.

Блондинката е стигнала до извода, че освен любовта има и много други неща в една връзка, за които явно трябва още много да учи.

„След като махна грима и удоволствията, остават двама души и те трябва да си говорят за нещо от живота. Трябва да бъдат интелектуално съвместими по някакъв начин“, реди мъдри мисли секси миньончтето.

И, о, чудо – по време на пандемията Норчето останала вкъщи и решила да се захване с духовно усъвършенстване: „Останах насаме със себе си, станах по-близка със себе си, с Господ, с нематериалните неща. Никой не знае колко книги съм прочела, какво е образованието ми“, споделя тя, като уточнява, че е изчела няколко от най-добрите книги за личностно развитие, започнала е да медитира, да се информира по социални и политически въпроси.

„Не съм намерила правилния мъж, с когото да съм готова да създам семейство. Много са сложни човешките взаимоотношения. Не стига само любовта. Двамата трябва да са на една енергия, на едно интелектуално ниво. В отношенията обикновено жената е по-израснала от мъжете в емоционален план“, обяснява защо все още не е сериозно обвързана тя, пише „България днес”.

Мис Плеймейт 2017 г. признава, че се е научила да отсява негативното отношение. През последните четири години Недкова отнася сериозен хейт и всяка нейна крачка бива критикувана и осмивана. Повечето хора са скептично настроени към нея след конкурса и усеща много омраза към себе си. Нора се шегува, че съчувства на Бойко Борисов, защото не е лесно да си мразен от толкова много хора.

„Ако не бях минала през всички тези изпитания след конкурса, нямаше да съм това, което съм в момента. Смятам, че доста израснах. Минах през упреци, недоверие и видях хората, които наистина ме оценяват заради самата мен“, допълва разочарованията си Нора.

Прегледана: 35603

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки