От първо лице: Ирина Тенчева иска да забрави ужаса на вируса!

0

Ирина Тенчева, половинката на продуцента Иван Христов, е сред известните личности у нас, преминали тежко през корона вируса.

В нейния случай, както за нея, така и за партньора й, ситуацията се влоши дотолкова, че двамата бяха настанени за лечение в столична болница.

Нито нейните природни методи за лечение, нито непукизма на Иван дали резултат пред мощни вирус, поради което двамата взели тежкото решение да постъпят в болнично заведение.

Тежко, защото освен за здравето и живота си, мислели и за децата си – как ще се чувстват и на кого ще ги оставят.

Заради всичко това Ирина споделя, че иска да изтрие този период от живота си. Да го забрави, елиминира, да не съществува въобще в биографията й.

За щастие, всичко е вече в миналото. Малко по-малко семейството се връща към нормалния си ритъм на живот.

И точно като приказките с поука – започват да оценят това, което имат, когато опасността да го забубят е била реална. В този дух, блондинката разказва каква наслада й донесла първата глътка кафе след толкова дни въздържание.

За да елиминира мислите за вируса, тя разказва, че е наела специална фирма да почисти дома й от всичко лошо. А след това с чисто сърце и помисли ще се заеме с приготовлението на великденските козунаци.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки