Брутално! Фен попиля Гери-Никол, била надменна

0

Брутален пост на разочарован от Гери-Никол фен взриви социалните мрежи с коментари. След като напразно я очаквал за общо селфи и автограф, докато тя вечеряла, Веселин Любенов останал с пръст в уста, защото Яката дупара тихомълком се изнизала от заведението и духнала в неизвестна посока с придружаващия я мъж.

Обиденият и наранен от постъпката й почитател изпаднал в ярост. Той публикува в профила си във Фейсбук цялата история от своя гледна точка, като не пести обидни епитети за варненката.

Ето какво написа той едно към едно. Запазваме изцяло уникалния му правопис:

 „Ето какво стана вчера. Явно на някои хора от „висшето“тъпанарско общество не им изнася и ми трият коментарите под поста им. Писна ми от тая долна ГАДНА Варненска пачавра Гери-Никол. Изключително нагла. Не стига ,че не съм я виждал от миналата година от август във Варна бате а и долната пача най-нагло ни излъга. Каза,че като се наяде и напие ще ни обърне внимание да се видим и снимаме и накрая не само ,че не отиде в салона да се прави както тя ни излъга ами и се наливаха с онзи Иво бате като свине в ресторанта от вина по 20 лв чашата сигурно а ние седим като някакакви, утрепки, пред ресторанта да я чакаме ,заблудени и наивни от НЕЙНАТА ЛЪЖА и накрая тая не само ,че се направи ами при културен опит да си поискаме пак да се снимаме и да остави за малко чашката не само ,че ни отряза а и ми се развика все едно ще тръгва на бой и ,че ще си пиела каквото иска и когато иска. След това и казах ,че сме квит защото и аз си пия с компанията бира отстрани а тя ме нападна едва ли не Варненската пачавра и накрая най безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна. СЛЕД КАТО ВИДЯХ ТОВА И ПРАЗНИТЕ И ОБЕЩАНИЯ НА ТАЯ ГАДНЯРКА ВАРНЕНСКА реших да и дам поука с коментари под пост на Иво но коментарите бяха истрити.Защоооо лиии?? Защото истината не се приема и боли е по-угодно да ми истрият коментарите да не видят какви мърши неблагодарни са нашият тъпанарски „елит“.

Постът на разярения фен във Фейсбук

Напомняме, че съвсем доскоро гласовитата хубавица тънеше в лукс и се глезеше с изтъчени гурме ястия, посипани с ядливо злато, в Дубай. Там тя отмаряше със завидно заможното си семейство. Там фамилията посрещна и рождения ден на таткото на певицата.

Прегледана: 38933

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки