Брутално! Фен попиля Гери-Никол, била надменна

0

Брутален пост на разочарован от Гери-Никол фен взриви социалните мрежи с коментари. След като напразно я очаквал за общо селфи и автограф, докато тя вечеряла, Веселин Любенов останал с пръст в уста, защото Яката дупара тихомълком се изнизала от заведението и духнала в неизвестна посока с придружаващия я мъж.

Обиденият и наранен от постъпката й почитател изпаднал в ярост. Той публикува в профила си във Фейсбук цялата история от своя гледна точка, като не пести обидни епитети за варненката.

Ето какво написа той едно към едно. Запазваме изцяло уникалния му правопис:

 „Ето какво стана вчера. Явно на някои хора от „висшето“тъпанарско общество не им изнася и ми трият коментарите под поста им. Писна ми от тая долна ГАДНА Варненска пачавра Гери-Никол. Изключително нагла. Не стига ,че не съм я виждал от миналата година от август във Варна бате а и долната пача най-нагло ни излъга. Каза,че като се наяде и напие ще ни обърне внимание да се видим и снимаме и накрая не само ,че не отиде в салона да се прави както тя ни излъга ами и се наливаха с онзи Иво бате като свине в ресторанта от вина по 20 лв чашата сигурно а ние седим като някакакви, утрепки, пред ресторанта да я чакаме ,заблудени и наивни от НЕЙНАТА ЛЪЖА и накрая тая не само ,че се направи ами при културен опит да си поискаме пак да се снимаме и да остави за малко чашката не само ,че ни отряза а и ми се развика все едно ще тръгва на бой и ,че ще си пиела каквото иска и когато иска. След това и казах ,че сме квит защото и аз си пия с компанията бира отстрани а тя ме нападна едва ли не Варненската пачавра и накрая най безцеремонно се метна в някаква кола с някво гадже или дилър и изчезна. СЛЕД КАТО ВИДЯХ ТОВА И ПРАЗНИТЕ И ОБЕЩАНИЯ НА ТАЯ ГАДНЯРКА ВАРНЕНСКА реших да и дам поука с коментари под пост на Иво но коментарите бяха истрити.Защоооо лиии?? Защото истината не се приема и боли е по-угодно да ми истрият коментарите да не видят какви мърши неблагодарни са нашият тъпанарски „елит“.

Постът на разярения фен във Фейсбук

Напомняме, че съвсем доскоро гласовитата хубавица тънеше в лукс и се глезеше с изтъчени гурме ястия, посипани с ядливо злато, в Дубай. Там тя отмаряше със завидно заможното си семейство. Там фамилията посрещна и рождения ден на таткото на певицата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки