Карантинирана Софка по купони: След 21:00 часа няма кой да ме проверява!

0

В последните две издания на „Като две капки  вода“ Софи Маринова се изявяваше от домашна среда. Тя беше под карантина, заради което участията й бяха излъчвани директно от покоите й.

Оказва се, обаче, че всичко е само поза и за пред камерите.

През времето, през което Софка е трябвало да бъде у дома и да се изолира, тя е обикаляла по частни партита в малките часове.

Доказателство за това, че ромският славей не си пада по ограниченията заради пандемията и ги пренебрегва едно след друго, е и наскоро пуснат клип от самата нея. В профила си в „Инстаграм“ звездата пусна клипче, на което пее на купон по повод рожден ден. Обстановката е официална, а хората повече, от колкото предполага социалната изолация.

Вкупом феновете се надпреварваха да я поздравяват колко добре изглежда и колко божествено пее, като един-единствен посмя да попита дали това, което се случва, е редно.

Никой обаче не си направи труда да му отговори. Явно множество хора в интимна сред – без дистанция и мерки – не е нещо, което прави впечатление на контингента на Софка.

Нещо повече, самата певица не спира да се хвали на колко такива мероприятия е била. Дори през времето на карантина тя е пеела срещу заплащане. На въпроси на свои близки не я ли е страх да не дойдат на проверка от РЗИ, тя отговаряла с присмехулна усмивка – след 21:00 часа няма кой да проверява.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки