Карантинирана Софка по купони: След 21:00 часа няма кой да ме проверява!

0

В последните две издания на „Като две капки  вода“ Софи Маринова се изявяваше от домашна среда. Тя беше под карантина, заради което участията й бяха излъчвани директно от покоите й.

Оказва се, обаче, че всичко е само поза и за пред камерите.

През времето, през което Софка е трябвало да бъде у дома и да се изолира, тя е обикаляла по частни партита в малките часове.

Доказателство за това, че ромският славей не си пада по ограниченията заради пандемията и ги пренебрегва едно след друго, е и наскоро пуснат клип от самата нея. В профила си в „Инстаграм“ звездата пусна клипче, на което пее на купон по повод рожден ден. Обстановката е официална, а хората повече, от колкото предполага социалната изолация.

Вкупом феновете се надпреварваха да я поздравяват колко добре изглежда и колко божествено пее, като един-единствен посмя да попита дали това, което се случва, е редно.

Никой обаче не си направи труда да му отговори. Явно множество хора в интимна сред – без дистанция и мерки – не е нещо, което прави впечатление на контингента на Софка.

Нещо повече, самата певица не спира да се хвали на колко такива мероприятия е била. Дори през времето на карантина тя е пеела срещу заплащане. На въпроси на свои близки не я ли е страх да не дойдат на проверка от РЗИ, тя отговаряла с присмехулна усмивка – след 21:00 часа няма кой да проверява.

Прегледана: 41759

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки