Нана Глаудиш на 47: Ако се наложи, още 100 пъти ще преборя рака!

0

Нана Глаудиш посрещна 47-ия си рожден ден с усмивка и ведро настроение. Така, както подобава, след всички препятствия, които й поднесе живота.

Емблематичната телевизионно водеща, която се е превърнала в символ на борбеност за много страдащи жени у нас, от години споделя за болестта, с която съдбата я сблъсква. През периода на своето лечение тя споделяше с обществеността какво е да си болен от рак и колко тежко е не само за болния, но за всички хора около него. Нито за миг обаче блондинката не се вживя в ролята на жертва. Тя показа сила на духа, каквато малцина притежават.

Именно поради това за празника си Нана получи безброй благопожелания – от близки, от приятели, от хора, преминали през подобни изпитания на живота.

А тя им благодари с усмивка. И с увереност в гласа, че нито за миг не е загубила силата си. Ако се наложи, би преминала през изпитанието на живота още 100 години, споделя Глаудиш.

И допълва, че личния си празник, както и всеки друг ден, ще сподели със съпруга си Джонатан и със сина си Джейсън. Най-важните хора в нейния живот.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки