Глория спретна погача на внучката! Но отказа да я наричат баба!

0

Галина, първородната внучка на Глория, навърши 40 дни.

Щастливата баба, която обаче не желае да я наричат така, сподели с почитателите си кадри от събитието. Както се и очаква, всичко е изпипано до последния детайл, като без съмнение певицата не е пестила средства от празника на малката Галина.

От снимките личи, че приготовлението е било на ниво, въпреки че поканените на погачата са били само най-близките на семейство представителки на нежния пол.

Според запознати, младите родители Симона и Даниел не само че са организирали погачата на щерка си в дома на баба Глория, но и като цяло са се преместили да живеят там. Клюката гласи, че те са освободили апартамента, който обитаваха под наем, и са дошли под крилото на могъщата чалга орлица. И въпреки че самата тя нямала особено време, за да е отмяна на дъщеря си в грижите за малката, това го правила с охота прабабата.

Майката на Глория се включвала активно, като преобличала, хранела, занимавала бебето, за да може Симона да си почива. Придружавала ги и на всяка разходка.

Именно поради това, коментират запознати, младата майка изглеждала толкова отпочинала и спокойна, въпреки че родила преди само 40 дни.

Прегледана: 8734

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки