Глория спретна погача на внучката! Но отказа да я наричат баба!

0

Галина, първородната внучка на Глория, навърши 40 дни.

Щастливата баба, която обаче не желае да я наричат така, сподели с почитателите си кадри от събитието. Както се и очаква, всичко е изпипано до последния детайл, като без съмнение певицата не е пестила средства от празника на малката Галина.

От снимките личи, че приготовлението е било на ниво, въпреки че поканените на погачата са били само най-близките на семейство представителки на нежния пол.

Според запознати, младите родители Симона и Даниел не само че са организирали погачата на щерка си в дома на баба Глория, но и като цяло са се преместили да живеят там. Клюката гласи, че те са освободили апартамента, който обитаваха под наем, и са дошли под крилото на могъщата чалга орлица. И въпреки че самата тя нямала особено време, за да е отмяна на дъщеря си в грижите за малката, това го правила с охота прабабата.

Майката на Глория се включвала активно, като преобличала, хранела, занимавала бебето, за да може Симона да си почива. Придружавала ги и на всяка разходка.

Именно поради това, коментират запознати, младата майка изглеждала толкова отпочинала и спокойна, въпреки че родила преди само 40 дни.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки