ДесиСлава сменя бранша! Скача в хотелиерството

0

Чалга идолът ДесиСлава мисли в бъдеще време. Затова и се е записала да учи висше образование, макар и прехвърлила 40-те.

В свое скорошни интервю певицата споделя, че към днешна дата следва икономика на туризма в пловдивското Висше училище по агробизнес. Към специалността се насочила заради намерението си с напредването на възрастта тотално да промени професионалното си направление. Тя разказва, че не си се представя на 55 години например да пее по заведенията. По-скоро би се занимавала с хотелиерство и туризъм. Направлението в образованието, на което се е спряла, е именно в тази посока, коментира тя. И допълва, че иска да има основни познания и разбирания с това, което възнамерява да направи в бъдеще.

Важен момент в решението й да се запише да учи за бакалавър е и критичният момент, в който живеем. Пандемичната обстановка тотално измени бранша, в който тя заемаше водещи позиции. Дори след време изпълнителите да имат свободата на изява, на която са свикнали, никога нищо няма да е същото, присъединява се изпълнителката към всеобщото мнение. А това, което им като образование към момента, не й позволява да работи в друга посока, допълва ДесиСлава.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки