Заради драстично напълняване Деси Бакърджиева се сбогува с „Откраднат живот“

0

Един от любимите образи в сериала „Откраднат живот” – този на д-р Хинова – определено липсва на всички фенове.

Причината Деси Бакърджиева да си тръгне от сериала е по-скоро лична. Но крайното решение за това как да се случи оттеглянето й било съгласувано и от двете страни.

В свое интервю актрисата споделя, че и двамата й родители са със заболявания и имат нужда от нейното внимание и подкрепа.

Освен това, самата тя е болна. Има проблеми със ставите от години. Наскоро обаче състоянието й се влошило и се наложило да се подложи на лечение. Резултатът от терапията бил драстично напълняване. В този вид Деси не искала да застане пред камерите. Сценаристите на сериала подкрепили решението й. Така заедно взели решението как д-р Хинова ще си тръгне от „Откраднат живот”.

Бакърджиева разказва, че след раздялата със зрителите получила стотици обаждания и съобщения. Всички били емоционални и искрени и всички изказвали благодарността си за чудесното й представяне.

Самата тя споделя, че за нея сериала ще остане нещо повече от професионален ангажимент. Научила и получила много. Най-вече това да уважава лекарите в нелекия път, който вървят ежедневно.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки