Заради драстично напълняване Деси Бакърджиева се сбогува с „Откраднат живот“

0

Един от любимите образи в сериала „Откраднат живот” – този на д-р Хинова – определено липсва на всички фенове.

Причината Деси Бакърджиева да си тръгне от сериала е по-скоро лична. Но крайното решение за това как да се случи оттеглянето й било съгласувано и от двете страни.

В свое интервю актрисата споделя, че и двамата й родители са със заболявания и имат нужда от нейното внимание и подкрепа.

Освен това, самата тя е болна. Има проблеми със ставите от години. Наскоро обаче състоянието й се влошило и се наложило да се подложи на лечение. Резултатът от терапията бил драстично напълняване. В този вид Деси не искала да застане пред камерите. Сценаристите на сериала подкрепили решението й. Така заедно взели решението как д-р Хинова ще си тръгне от „Откраднат живот”.

Бакърджиева разказва, че след раздялата със зрителите получила стотици обаждания и съобщения. Всички били емоционални и искрени и всички изказвали благодарността си за чудесното й представяне.

Самата тя споделя, че за нея сериала ще остане нещо повече от професионален ангажимент. Научила и получила много. Най-вече това да уважава лекарите в нелекия път, който вървят ежедневно.

Прегледана: 38378

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече

Политика на поверителност и бисквитки